Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode kobiety są beznadziejne

Polecane posty

Gość gość

chyba że mają faceta od kilku lat ale takie sa nie do zdobycia. Te które mają więcej niz 23lata i nie mają nikogo to odpadki. Nic nie oferują, jedyne zainteresowania o picie albo kupowanie lakierów i szminek, głupie żarty, debilne towarzystwo, ekscytacja dziaraniem i napakowanymi typami, zero mózgu. Na randce nie ma o czym pogadać bo na niczym się nie zna, za to na insta wie wszystko, co kto kiedy wstawił. Niby coś studiują ale same nie wiedzą co i po co. Dramat. Wolę być sam niż z takim drewnem.

Gość gość
co to insta?

Gość gość
Po co rozmawiać, skoro chodzi tylko o seks?

Gość gość
Mężczyzna, który nie zna prawdziwego życia, to dopiero odpad.

Gość gość
Odpadkiem to ty jestes ,widac po poscie.dziekuje za uwage :D zajeta 24 latka od 4 lat.

Gość gość
22:11 inst to życie! :-)

Gość jam tu był
baby to pustaki do kwadratu, młode szczególnie

Gość gość
Zalejesz go swoim betonem i będzie jak ulał. Pustak i beton to idealne połączenie.

Gość gość
Ale fajne kobiety też się rozstaja i sa do wzięcia. Ostatnio taką poznałem inna niż wszystkie, igla w stogu siana ;) ożenie się z nią. Nie dość że piękna, mądra to jeszcze bardzo wartościowa osoba i to widać po pierwszym zamienionyn zadaniu z nia.

Gość gość
Co za brednie :) Chyba cię boli że Cię żadna nie chcę :) Właśnie do 23/24 są bardzo młode kobiety a potem takie średnie ale na pewno nie odpady :) Zobacz sobie na 25-29 latki a potem komentuj.Są młode mają doświadczenie ale to nie odbiera im uroku.Kobiety starzeją się po 30 a przed mogą tylko źle wyglądać jak o siebie nie dbają :) A poza tym jesteś nudny i konserwatywny.Życie nie polega tylko na rozpłodzie i zwiąkach oraz ślubach.A młode nie mają obowiązku być poważne ;)

Gość gość
W kiepskim środowisku się obracasz, dlatego żadna nie ma nic do zaoferowania. Szukaj dziewczyn o wyższym poziomie intelektualnym. Zapewniam cię że takich nie spotkasz na byle popijawach, dennych imprezach w szemranym towarzystwie. Taka dziewczyna napewno nie obejrzy się za napakowanym karkiem. Bo za karkami oglądają się właśnie puste intelektualnie lale. Zmień otoczenie a zobaczysz że oprócz tępych lal można spotkać interesujące mądre dziewczyny. Trzeba wiedzieć gdzie szukać. Powodzenia.

Gość gość
gość dziś To samo miałem napisać.Ja byłem głupi do 30 i imprezowałem ale nie zaliczałem panienek.I tak samo dziewczyny póki są bardzo młode > 24 mają prawo być takie bo w końcu są bardzo młode.Byle miała zasady i niech się bawi.Mi się podobają młode ale z doświadczeniem czyli 24-28 latki i wiedzą czego chcą

Gość gość
2:05 Oceniaj człowieka po 1 zdaniu a za chwilę żal się na kafe że to zła kobieta była. Typowe :D