Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Londyn to dno

Polecane posty

Gość gość

W Londynie nic nie mozna osiagnac, niczego sie nie dorobisz itd. Syf, drozyzna i wegetacja

polaczki wyjeebio z tego uk bo mają was dość x oby nie, ja na szczęście umiem angielski i regularnie grywam muzykę z rodowitymi angielskimi obywatelami, nie zadnymi polakami ani ciapolami, już 3 lata, wiec jeśli mnie będą chcieli wyj3bac to się stawią za mną Anglicy, tak myślę :classic_cool:. ja nie chce do polski :(. polska to więzienie.

Gość gość
a co to kogo obchodzi. bądz gdzie chcesz.

znany hahah, no może delikatnie przesadziłeś, ale lokalnie kojarzy mnie może kilkudziesięciu anglikow a na fejsie pewnie pełno ludzi widziało mnie na zdjęciach o czym nawet specjalnie nie mam pojęcia 🖐️.

Gość gość
Mieszkam w Londynie i tak, mam dosc

Gość gość
Wiesz, chyba zależy od miejsca. Ja nie narzekam, ani na Camden, ani na Londyn generalnie.

Gość gość
Pracuje ciezko, placa mi najnizsza krajowa. Stac mnie tylko na wynajem pokoju, oplacenie metra i zostaje juz bardzo malo na tzw.zycie Londyn jest dobry dla obrzydliwie bogatych ludzi

Gość gość
Londyn to bankowa stolica świata. Swoją drogą najbardziej skorumpowane miasto świata. Czego oczekujesz?

Gość gość
Tak, a gdzie lepiej placa? W jakiej pracy? Nie kazdy bedzie bankowcem, prawnikiem czy lekarzem...Ktos pracowac tez musi, a jak zerkniesz na ogloszenia o prace to wszelkie sklepy, puby, bary, restauracje, przy sprzataniu, opiece itd.to najnizsza krajowa, a jesli nawet ktos placi wiecej to daja malo godzin i wychodzi na jedno.

Gość gość
Ostatnio koleżanka mi powiedziała, ze u niej w pracy przyjmują ludzi, ale...No właśnie, praca jest od10 do 20 godzin na tydzień za 8f na godzinę i jak za to w Londynie żyć?!?