Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mążżż

25 lat w zwiazku. Było świetnie a zrobiło się całkiem do d**y ...

Polecane posty

Gość Mążżż

Witam. Jak w temacie. Mojej żonie całkiem odwaliło. Jest kasa , jest fajna praca, dzieci super a ona ciągle niezadowolona. Pomału nie daję rady, to jest takie dołujące. Z nieznanej mi przyczyny jestem głównym ciemiężcą i d***em. A było tak super. Super seks, spełnione dawne marzenia, wszystko naprawdę fajnie. O co w tym życiu chodzi. Nie daje już rady.

Gość gość
Koniecznie idzcie na terapie dla par, przyczyny kryzysu moga byc rozmaite.

Gość gość
Utnij kasę, jeśli jest twoja zasługa. Pokaz, ze możesz odejść, ze jesteś aktarcjyny dla innych kobiet. Bądź mniej w domu. Bądź bardziej chłodny. Niestety. Chce gierki, to jej daj. Kobiecie dac palca to chce zeżreć całe ciało. Krokodyl taki.

Gość gość
Te ścierwa tak już mają. Rak by się jej przydał. Na początek niezłośliwy.

Gość gość
Mążżż wczoraj baby są poje/bane, wziąłeś księżniczke to masz, zawsze krzywy ryj

Gość gość
Mążżż wczoraj wymień suke na młodszy model jak koledzy

Gość gość
Ja pjerdolę jaka kloaka pełna "mężczyzn". I jak tu was nie rüchac na wszystkie strony?

Gość gość
Jak możecie pisać ''wymień sukę na młodszy model'' albo ''możesz się podobać innym kobietom''.Na litość boską ten dziad ma z 45 lat albo więcej i go usilnie okłamujecie żeby się lepiej poczuł.Słuchaj gościu daj swojej kobiecie spokój i niech idzie ona do młodszego bo tobie kuśka już pewnie nie staje :) A na młode nie poluj bo takie 20-27 latki ostatnie czego chcą to żeby staruch po 40 je podrywał.Wiem to bo jestem również młodą kobietą.Powodzenia.

Gość gość
A to kolejna kobieta będzie niby inna?

Gość gość
A to nie lepiej spytać o co jej chodzi?

Niektórzy twierdzą, że można zmienić kobietę, ale to nic nie zmienia. Owszem zmienia: na nowo zaczyna się siedem lat tłustych. Kiedy nastają lata chude trzeba powtórzyć procedurę zmiany samicy aż znajdzie się właściwą, albo osiągnie taki wiek, że wszystko jest już obojętne.

Gość Mążżż
Witam. Dziękuję wszystkim za wspaniałe, budujące porady. Nie o to chyba jednak mi chodziło. Przypomnę - było tak super. Super seks, spełnione dawne marzenia, wszystko naprawdę fajnie. Nie chodzi mi o wymianę modelu tylko sprawienie, żeby była szczęśliwa a ja przy niej. Żeby nie była taka nerwowa neurotyczka szczególnie jak zbliża się ciotka, która na szczęście już przeszła. Babka jest super, czasem dostaje szału ale takiej fajnej już nigdzie nie znajdę. Nie chcę znaleźć.

Gość gość
Te ścierwa tak już mają. Rak by się jej przydał. & Niech ci się spełni wszystko, czego życzysz innym.

Gość gość
Mążżż: proponuje porozmawiać z żoną na ten temat.