Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dajecie prezenty na komunię?

Polecane posty

Gość gość

Co daliście swoim chrześniakom na komunię? Jakie prezenty? Jeśli pieniądze to ile?

Gość gość
Gofno daje. Niech się bujaja. Od 3lat amba Fatima,jak kamień w wode,mamunia z corunia,a 2msc temu zaczęła szukać kontaktu,bo komunia przecież córci. Czy przyjadę,jaki prezent itd. Kazałam się w krzyż cmoknac. Człowiek dzwonilr,pytał,prezenty kupował,starał się,a kontakt coraz rzadszy,odpuscilam i od tego momentu cisza z ich strony. Przecież nie będę się prosić. Numer znają,gdZie mieszkam wiedzą. Było mnóstwo okazji. Jak kuba Bogu tak Bóg Kubie.

Gość renia888
Ja dałam zegarek dla bratanka, miał komunię tydzień temu. Wydaje mi się że to właściwy prezent, dokładnie kupiłam mu ten model https://www.e-zegarki.pl/zegarek-dzieciecy-tommy-hilfiger-1791458 i bardzo się cieszył. Od nikogo nie dostał zegarka a trochę się martwiłam, że ktoś na to wpadnie, ale większość dawała albo pieniądze albo elektronikę

Gość gość
Chrześniakom dałam na komunię 1000zł. Teraz idę na komunię do męża bratanka i dajemy 500zł.

Gość Maryja z Nazaretu2
Bibilę dałam,psaletrz dawida,obrazek z Jezusem i medalik z matką boską... bo o to chodzi w tym DNIU.J****i materialisci...zadnej kasy.

Gość gość
Wyminiliśmy konsole na wersje pro, bo znalezlismy promocje w zoltoczarnym sklepie

Gość gość
Dobrym dodatkiem do prezentu jest zdjęcie na blaszce które zostanie zachowane jako pamiątka a nie wydane w przeciągu kilku tygodni. Ja zrobiłam takie zdjęcie na https://www.youpibag.pl/

Gość barborka0
Ja planuję dać bratankowi tableta, wybrałam Smartview 8 LTE i do tego jeszcze coś. Ja akurat rozmawiałam na ten temat z bratem, tak żeby obyło się bez pretensji.

Gość gość
ja bym dał krzyz na szczescie

Gość Miki

Ja kupuję chrześniakowi smartwatcha Garett Kids z gps i jeszcze jakąś kasę do tego