Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu2tu

Nie mogę się przełamać..

Polecane posty

Nie mogę się przełamać przed wizytą u prostytutki, ostatnio uprawiałem seks 2 lata temu. Odbija mi już od masturbacji, chciałbym pobzykać ale wszystkie laski które poznaje, mają mnie w d***e. Co zrobić żeby się przełamać?

Gość gość
jeśli to nie prowokacja to radze ci szczerze daj se spokój z dziwką, jeszcze coś złapiesz, a i towar przechodzony. Jakbyś gacie po kimś nosił, albo podcierał się zużytym papierem. Obczaj jakieś fajne, miłe laski, nie jakieś wymalowane lale, te zwykłe też są ładne, ale nie rzucają się w oczy przy tych blacharach. Poznaj jakąś, a seks będzie w swoim czasie

Gość gość
Nie słuchaj nikogo bo nie zamoczysz przez następne 2 lata, a tak możesz mieć fajną dziunię albo jakiegoś milfa przynajmniej 1-2 razy w miesiącu!

Gość gość
gość dziś jeśli to nie prowokacja to radze ci szczerze daj se spokój z dziwką, jeszcze coś złapiesz,...Obczaj jakieś fajne, miłe laski x cóż za logika, bo fajne laski nie łapią wenerycznych dlatego nie walą śledziem tylko chanelem5

No wybrzydzam trochę, nie wiem dlaczego tak jest, przyjaciółka chciała żebym z nią uprawiał seks ale jest trochę niepełnosprawna więc odmówiłem. Tak samo jak jednej lasce z Tindera która miała koński ryj. To ze mną jest coś nie tak czy co? Już sam nie wiem.

Gość gość
aha no czyli prowokacja :) narazie

Gość gość
Z tobą wszystko jest w porządku tylko musisz zacząć dupczyć bo inaczej wpadniesz w depresję

Gość gość
to od grzechu ma sie depresje bo poprzez grzech zaprosiłes demony a one powoduja choroby psychiczne fizyczne i biede

Gość gość
22.10 rozumiem, że umysłową biedę i duchową, bo nie finansowa:p

Już mam depresję ale nie mogę się przełamać, umiem zagadać do laski ale nie umiem iść na d****** niektóre laski myślą że im się nie podobam albo coś innego ale to nie o to chodzi. Po prostu trwa to już za długo i "coś" mi się stało. To tak jak z utratą pracy, jak się za długo nie pracuje to potem człowiek traci kondycję i chęci do roboty.