Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doti94

jestem okropnie przybita

Polecane posty

Gość doti94

mój wieloletni chłopak poszedł na piwo z kolegą z pracy (nie miałam nic przeciwko), ale bardzo mocno się upił i kiedy do niego przyszłam, bo byliśmy umówieni od rana to był bardzo napastliwy i agresywny, ciagle szukał zaczepki i u mnie i wytykał mi przeróżne wady. Byłam w szoku, bo nie jesteśmy pokłóceni, a on na każde moje zdanie czy pytanie odpowiadał w prostacki arogancki sposób obrażając mnie przy tym. Było mi strasznie przykro i kiedy szłam na przystanek żeby wrócić do domu to płakać mi się chciało, a że usiadłam na ławce na uboczu to pozwoliłam sobie na upust i po cichu wycierałam łzy. Po paru minutach przyszło na przystanek 3 chłopaków i zaczęli się nagle ze mnie otwarcie naśmiewać, gadali, że pewnie kutasa do dupy nie dostałam albo że ktoś mi sie spuścił na oko. Byłam w takim szoku, że momentalnie przestałam płakać, ale oni i tak robili jakieś gesty i uśmieszki dopóki nie wsiadłam do autobusu. Czuje sie upokorzona i samotna.

Gość gość
Przytulam, przykro, ze chlopak jest agresywny po alkoholu. Jezeli nie przestanie pic zakoncz lepiej ta znajomosc.

Gość gość
Jutro jest dzień , widzisz co robi alkohol z ludźmi . Obudź się jutro i wyciągnij wnioski. W sumie nic się wielkiego nie stało ale miej na uwadze okoliczności i zachowania ludzi. Wyciągnij wnioski to przede wszystkim i głowa do góry .

Gość doti94
dziękuję Wam. Ale nie wyobrażam sobie zostawienia Przemka, jesteśmy razem 7 lat. Wydaje mi się głupie wyrzucenie tych lat przez to jednorazowe zachowanie, chociaz było to traumatyczne, ciągle myślę o każdym słowie które wybełkotał

Gość gość
Eee już myslałam że to naprawdę i trzeba kogoś pocieszać.

Gość gość
Nie przejmuj się, Namarin to taki nasz osiedlowy kafeteriany debil. A co do chłopaka to przyjrzyj mu się dokladnie, może często bywa agresywny po alko? A gówniarzami z przystanku to nie przejmuj się tak jak Namarinem :)) pozdro

Gość gość
Kup sobie auto, żebyś nie była narażona na chamów na przystankach, a gnoja osraj ciepłym kałem i nigdy więcej się z nim nie spotykaj.

Gość gość
Lepiej być samotną niż z przemocowcem. Nie wiadomo kiedy przejdzie do rękoczynów.

Gość gość
Taka mlodzierz dzisiaj zwykle chamy,w piątek grupka mlodych pajacy wlazlo do sklepu kupili po 6moze 8 piw ale wrypali sie do kolejki jak baba w ciązy tak normalmie jak by im sie nalezalo wejsć w te kolejke a pyski darli jak by z lasu wyszli ,to jakas dzicz i sie dziewczyno dziwisz ,mlode chlopaki teraz to patrzą sie tylko nachlać nabluzgać wszystkim w kolo a nawet pobić pojedynczego osobnika jeszcze czesto starszego ,te czasy gdzie milicja wyciągał pałe i uczyla chama kultury juz niewrucą:-( cza sie z tym liczyć ze chamstwa coraz wiecej na ulicach jest i bedzie,bo kto te mlodzierz wychowuje ? Ulica i agresywne filmy w telewizji,ktos tu zadal pytanie wczoraj dlaczego za granicą nielubią polakow a za co? Wlasnie za chamstwo i brak kultury;-)

Gość gość
Hitler wybil inteligencje polską i zostawil chamow do roboty a ta mlodziez to ich potomkowie ,potrafią dryc ryja wsadzać łapy po niesfoje i żreć pić za niesfoje tragedia ten kraj upadnie ,zas nas w niewole wezmą bo bo kto nas moze reprezentować ? Jak tu same głupy i pijaki:-P

Gość gość
Przemo boi sie ludzi i nie wychodzi z domu, a w internecie kozaczy i pokazuje agresje. Dziwny człowiek. Namarin normalny to nie jestes. Aga dobrze zrobila.

Gość gość
jakie durne prowo, szczególnie z tym dokładnym opisem z przystanku, a inna durna się tu wczuwa i ją pociesza

Gość doti94
nie prowo, zawsze zwracam uwage na szczegóły, moje smsy też zwykle są długie. Dziękuję za dobrą energię, dziś poczułam się lepiej, ale nie idealnie, bo mój chłopak upiera się, że nawet nie pamięta mojego przyjścia i nie ma pojęcia, że w ogóle się wczoraj widzieliśmy. Dziś jest normalny, ale też jakiś taki... nie wiem, sztywny. Ale może to dlatego, że i ja nie jestem zbyt wylewna. Pozdrawiam wszystkie tutejsze serdeczne laski