Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kam1l18

Moja mama...

Polecane posty

Gość Kam1l18

To tak wiem że tematy relacji matka-syn był już wielo wielo krotnie poruszany no ale co nie mam się do kogo zwrócić ja mam 18 lat jestem w 2 liceum no moja mama ma 41 i naprawdę na tyle nie wygląda nawet każdy mówi że z 36 lat ma, niska brunetka może z 1,65m może dokładnie nie wiem, ciało też ładne no ale nie raz słyszę jak sama się masturbację i to mn podnieca niewiem czemu no tak po prostu, na masturbacji przyłapała mn tylko raz w życiu w wieku 13 lat, były jeszcze no takie akcję że ciuchy miałem całe po plamione i jej pościel też no ale wracając, piękne duże jędrne pośladki, no i od kąd pamiętam miałem takie fascynację, fantazję bo jest naprawdę miłą i kochającą kobietą no z ojcem już nie jest, jest w separacji miałem brata no ale się wyprowadził do płocka założył własną rodzinę no tak wyszło miał dziecko w wieku 17lat już i jesteśmy sami bardzo ją kocham jako moją matkę ale chciał bym dać jej coś więcej bo od 10 roku życia sama nas wychowywała za przeproszeniem nie miała w ogóle życia bo tylko dom praca dom praca żebyśmy wszystko mieli i chciał bym się jej jakoś od płacić no bo tak dużo dla nas zrobiła chciał bym zbliżyć się do niej nw może to przez to że nigdy z nią ani z ojcem o takich sprawach erotycznych nie rozmawiałem i i tak jej dziękuję że dała radę mn wychować na dobrego człowieka bo wiecie wszyscy że ten wiek między 13-18 to ten tak zwany okres buntu i były różne akcję wiecie nachlany naćpany i takie tam podobne wiele przez mnię płakała i chciał bym jej to jakoś wynagrodzić dziewczyny nie mam bo nie spotkałem jeszcze żadnej normalnej było kilka ale nie wychodziło żadna nie była mi przeznaczona a więc chciał bym się do niej zbliżyć ale nw jak ona na to zareaguje bo nie wykazuje zainteresowania moją osobą i nie chciał bym żeby nasze stosunki się popsuły no traktuję mn jak syna no bo wkońcu nim jestem ale nie chcę żeby była smutna teraz już się nie kłucimy no ale i tak dużo pracuję i wraca zmęczona no przygotuję jej gorącą kompiel i kolację, łóżko też pościel no ale chciał bym żeby tak naprawdę się od przeżyła no nw jakiś masaż mógł bym jej zrobić czy coś bo podobno jako tako potrafię, nawet w tym wieku z nią o takich erotycznych sprawach nie gadam no a już niby jestem dorosły choć jakoś tego nie czuję no więc będę wdzięczny za wszystkie komentarze itp ale proszę nie pisać jakichś komentarzy typu(idź się lecz czy coś)wiecie na początku myślałem że to przejdzie w końcu ten okres dojrzewania itp ale jednak nie więc w 18 urodziny poszedłem do psychologa który nie powiem próbował mi pomóc tylko oczywiście bez wiedzy mamy no i 2 tygodnie temu skończyłem wizyty bo to nic nie dawało i tylko wyrzucałem kasę w błoto więc sory byłem nie pomogło jest ciągle to samo więc to na tyle i czekam na jakieś kom które mi pomogą wiem że jest tu wiele Pań bardzo inteligentnych i takich które już wiedzą coś o życiu i mają większą wiedzę od mn i licznę że doradzą co mam zrobić jeszcze raz dziękuję

Gość gość
napisz wprost, że chcesz jej do wyrka wskoczyć a nie kombinujesz jak koń pod górkę .

Gość Kam1l18
No niby ta trochę racji w tym jest

Gość gość
tylko jezus uwolni od szatana bo to sa pokusy od szatana

Gość gość
Obżydliwe to jest

Gość gość
ku..a wymysl lepsze prowo, nawet nie wiesz ile twoja matka ma wzrostu, niska 165! ale nawet tego nie jesteś pewny ale na pewno przy wymyslaniu tych bzdur się jarałeś

Gość Kam1l18
No chyba dokładnie nie wiem ja mam 1,75m a moja mama 1m sześćdziesiąt coś no dokładnie niewiem sorry ale nie chodze za nią z miarką... A po drugie chciałem jakieś rady a nie żeby ktoś się wracał i nic tym nie wnosił