Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla mnie to jest dziwne jak baba jest grubsza od faceta

Polecane posty

Gość gość

wczoraj takie cos widzialam , para z dzieckiem na rowerach, on szczuply wysportowany wręcz nastoletnia budowa ciała a ona...jak krowa :O dupa jak szafa, cyce jak donice, wyobrazilam sobie ich w łózku, przeciez ona go przygniata tym cielskiem

Gość gość
O to tak jak ja z moim mężem :) Btw jestem chora na chorobę metaboliczna, ma mnie rzucić bo wyglądamy dziwnie?

Gość gość
tak,powinien cię rzucić ponieważ i tak wali konia pod szczupłe,a ty znajdz sobie maciore równą sobie

Gość gość
Faktycznie niesamowite, ludzie, który się różnią znacznie wyglądem istnieją! Myślałaś o tym, żeby zająć się własnym życiem, a nie innych?

Gość gość
Wszystkie jesteście chore ale na lenia,tłustej d**y nie chce się ruszyć to wymyśla się choroby metaboliczne i diaboliczne,a zrobić coś żeby lepiej wyglądać po co ?

Gość gość
twoje życie mnie nie interesuję i tak cię mąż rzuci jak już tego nie zrobił

A co cię dziwi?Że mężczyzna ją kocha za to jaką jest?Trzeba być debilem bez życia żeby się interesować czyjąś wagą.Pozdrawia szczupła i dość wysoka dziewczyna :D

Gość gość
Biegam codziennie, ćwiczę także, 2x w tygodniu, a co weekend robię 10km. Słodyczy nie jem od 3 lat. Niedawno zdiagnozowano u mnie hashimoto. Jest szansa, ze po doborze lekow schudnę. Powinnaś się wstydzić. Nie będąc chora, przy moim trybie życie

Gość gość
:D p.s. 99% otyłych tłumaczy się chorobą, a wystarczy popatrzyć jak się obżerają w fastfodach ile ładują niezdrowego żarcia do wózków w sklepach i jak od razu sadzają dopy gdzie się da byle by kilku metrów pieszo nie zrobić. A ten 1% chorych to ma faktycznie przewalone bo nie ma na to wpływu.

Gość gość
ja wolę grubsze i jak mnie przygniata sobie.

Gość gość
Mam Ci wrzucić recepty i wyniki badań? To w przyszłym tygodniu będę miała świeże... Dodam, ze przy tej chorobie tez ciagle czujesz zimno i zmęczenie, wypadają włosy. Nie życzę nikomu chorób autoimmunologicznych. Nie jem fastdfoodow, kocham sport i zdrowe jedzenie. Wiesz czego muszę sobie odmawiać, bo szkodzi w mojej chorobie? ... kapusty.

Gość gość
przed30 stką schudnie :-D chyba w mózgu,lochy się obżerają bo złapały frajera i można dac upust swojej patologii żarcia

Gość gość
W ogóle nadwaga to coś obrzydliwego bez podziału na płeć.

Gość gość
zniszczonagirl dziś Masz prawo tak uważać , tylko teraz nie bądz gołosłowna i weź sobie tłustego grubasa z wielkim brzuchem :)

Gość gość

czesto tak jest ze kobieta waży więcej niż facet , podoba mi sie to 🙂 

Gość gość

jak jest wlasnie duza roznica , ze jest seroka z duzymy cycami