Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pośladki?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - a czego się miałam wstydzić? Połowa ludzkości ma cycki. To raz. A dwa, mówimy o opalaniu się, a nie lataniu po mieście z cycem na wierzchu. Więc jak szłam po coś do picia, do baru czy po coś do zjedzenia, to zakładałam górę od kostiumu. Ale opalałam się bez.

Gość prawi 124
nie p*****l . Nawet w chorwacji nie chodzą topless. wyspy to inny klimat .. Wiadomo Ibiza kreta , to tam topless jest normą .. W izraelu tez turystki z Europy sie opalają bez stanika . Bywa i tak..

Gość gość
gość dziś - bo nie lubię stringów i nigdy ich nie noszę. Poza tym, tyłka nie muszę mieć równo opalonego, bo go nie pokazuję. A ramiona i plecy już tak.

Gość prawi 124
Chodzi mi o to ze powiedzmy na plazach Hiszpani co druga panna przed 50-tka nosi stringi a topless jest jedna na 20 czujesz roznice ?

Gość gość
prawi 124 dziś - opalałam się topless na Chorwacji, opalałam się w Albanii, nawet w Juracie się tak opalałam. Tak samo jak w Czarnogórze, Grecji, Egipcie, Maroku, Tunezji, na wyspach Kanaryjskich, na Bali i na Florydzie. Więc sorry, ale biję cię doświadczeniem. A Dunki opalają się topless wszędzie, tak jak Niemki i Angielki.

Gość gość
Podobnie można by zapytać czy piersi to miejsce intymne, czy same sutki? Nota bene, wiele celebrytek lubi odsłaniać piersi, a "zaklejać" same sutki. Przykładowo taka Nicki Minaj, Jennifer Lopez i wiele innych . Dla mnie to durne, bo nie same sutki, ale piersi są intymne. Podobnie z pośladkami. Równie dobrze może baby zaczną chodzić z cipą na wierzchu, tylko jakiś listeczek, żeby zakrył łechtaczkę?

Gość gość
12:22: ok, a w zasadzie po co chcesz mieć opalone piersi, skoro przecież ich też chyba publicznie nie pokazujesz?

Gość gość
Chłopcze, ja nie muszę oglądać filmików, ja po prostu jeżdżę po świecie i z tego czerpię swoją wiedzę o nim, nie z internetów :D

Gość gość
gość dziś - nie chodzi o same piersi, chodzi o plecy, boki ciała, dekolt. Nosze czasami bardzo głębokie dekolty, gdybym się opalała w staniku to widać by mi było biały "mostek", a tego nie znoszę. Poza tym, opalanie bez stanika jest wygodne, a zakładanie stringów już nie :D A ja lubię wygodę.

Gość gość
czyli w 100% popierasz opieranie topless. po 50 też?

Gość gość
gość dziś - jasne, że tak. Moja mama jest 50+ i też się opala topless. Popieram wolność w każdym wieku, bez względu na to, czy się ma 20, czy 70.

Gość prawi 124
i znowu miałem racje ..

Gość gość
a w stringach też, czy Cię to raczej degustuje?

Gość gość
gość dziś nie degustuje mnie to. Każdy niech się opala, jak mu wygodnie. Jeśli mi się to nie podoba, to nie muszę patrzeć na tą osobę.

Gość gość
ile sama masz lat?:)

Gość gość
moja dziewczyna tak się opala ( w stringach), bo lubi mieć opalony tyłek, i ja też lubię, gdy taki ma:). Mamy oboje po 30 lat.

Gość gość
gość dziś - nie mam jeszcze 30-ki.

Gość gość
12:35:fajnie, szkoda tylko, że nie namówię Cię na stringi haha

Gość gość
seks na plaży też popierasz, uprawiałaś?

Gość gość
gość dziś - nie uprawiałam, ale w sumie musi to być fajna sprawa, o ile się nie ma publiczności. Tak długo jak nie muszę na to patrzeć, to nie mam nic przeciwko :)

Gość prawi 124
a zauwazyliscie ze wieloryby wybierają kostiumy jednoczęsciowe ?

Gość prawi 124
nawet w tym ostatnim linku - rihanna stringi , a wieloryb obok niej kostium jednoczesciowy

Gość gość
my uprawialiśmy:) przed 30. W tym roku pewnie też się zdarzy, bo to naprawdę z******ta sprawa. Oczywiście bez publiczności, można przetestować różne pozycje. Dla mnie na jeźdźca to jest odlot.

Gość gość
Ja jestem wielorybem i zawsze opalam się w bikini i sram na opinię innych ludzi :D

Gość gość
wpisz sobie do kalendarza w tym roku sex on the beach. Obojętnie w pl czy zagranicą.