Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy po艣ladki?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - a czego si臋 mia艂am wstydzi膰? Po艂owa ludzko艣ci ma cycki. To raz. A dwa, m贸wimy o opalaniu si臋, a nie lataniu po mie艣cie z cycem na wierzchu. Wi臋c jak sz艂am po co艣 do picia, do baru czy po co艣 do zjedzenia, to zak艂ada艂am g贸r臋 od kostiumu. Ale opala艂am si臋 bez.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 prawi 124
nie p*****l . Nawet w chorwacji nie chodz膮 topless. wyspy to inny klimat .. Wiadomo Ibiza kreta , to tam topless jest norm膮 .. W izraelu tez turystki z Europy sie opalaj膮 bez stanika . Bywa i tak..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - bo nie lubi臋 string贸w i nigdy ich nie nosz臋. Poza tym, ty艂ka nie musz臋 mie膰 r贸wno opalonego, bo go nie pokazuj臋. A ramiona i plecy ju偶 tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawi 124
Chodzi mi o to ze powiedzmy na plazach Hiszpani co druga panna przed 50-tka nosi stringi a topless jest jedna na 20 czujesz roznice ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawi 124 dzi艣 - opala艂am si臋 topless na Chorwacji, opala艂am si臋 w Albanii, nawet w Juracie si臋 tak opala艂am. Tak samo jak w Czarnog贸rze, Grecji, Egipcie, Maroku, Tunezji, na wyspach Kanaryjskich, na Bali i na Florydzie. Wi臋c sorry, ale bij臋 ci臋 do艣wiadczeniem. A Dunki opalaj膮 si臋 topless wsz臋dzie, tak jak Niemki i Angielki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podobnie mo偶na by zapyta膰 czy piersi to miejsce intymne, czy same sutki? Nota bene, wiele celebrytek lubi ods艂ania膰 piersi, a "zakleja膰" same sutki. Przyk艂adowo taka Nicki Minaj, Jennifer Lopez i wiele innych . Dla mnie to durne, bo nie same sutki, ale piersi s膮 intymne. Podobnie z po艣ladkami. R贸wnie dobrze mo偶e baby zaczn膮 chodzi膰 z cip膮 na wierzchu, tylko jaki艣 listeczek, 偶eby zakry艂 艂echtaczk臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:22: ok, a w zasadzie po co chcesz mie膰 opalone piersi, skoro przecie偶 ich te偶 chyba publicznie nie pokazujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ch艂opcze, ja nie musz臋 ogl膮da膰 filmik贸w, ja po prostu je偶d偶臋 po 艣wiecie i z tego czerpi臋 swoj膮 wiedz臋 o nim, nie z internet贸w :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - nie chodzi o same piersi, chodzi o plecy, boki cia艂a, dekolt. Nosze czasami bardzo g艂臋bokie dekolty, gdybym si臋 opala艂a w staniku to wida膰 by mi by艂o bia艂y "mostek", a tego nie znosz臋. Poza tym, opalanie bez stanika jest wygodne, a zak艂adanie string贸w ju偶 nie :D A ja lubi臋 wygod臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli w 100% popierasz opieranie topless. po 50 te偶?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - jasne, 偶e tak. Moja mama jest 50+ i te偶 si臋 opala topless. Popieram wolno艣膰 w ka偶dym wieku, bez wzgl臋du na to, czy si臋 ma 20, czy 70.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawi 124
i znowu mia艂em racje ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a w stringach te偶, czy Ci臋 to raczej degustuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 nie degustuje mnie to. Ka偶dy niech si臋 opala, jak mu wygodnie. Je艣li mi si臋 to nie podoba, to nie musz臋 patrze膰 na t膮 osob臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile sama masz lat?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja dziewczyna tak si臋 opala ( w stringach), bo lubi mie膰 opalony ty艂ek, i ja te偶 lubi臋, gdy taki ma:). Mamy oboje po 30 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - nie mam jeszcze 30-ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:35:fajnie, szkoda tylko, 偶e nie nam贸wi臋 Ci臋 na stringi haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
seks na pla偶y te偶 popierasz, uprawia艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - nie uprawia艂am, ale w sumie musi to by膰 fajna sprawa, o ile si臋 nie ma publiczno艣ci. Tak d艂ugo jak nie musz臋 na to patrze膰, to nie mam nic przeciwko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawi 124
a zauwazyliscie ze wieloryby wybieraj膮 kostiumy jednocz臋sciowe ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawi 124
nawet w tym ostatnim linku - rihanna stringi , a wieloryb obok niej kostium jednoczesciowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my uprawiali艣my:) przed 30. W tym roku pewnie te偶 si臋 zdarzy, bo to naprawd臋 z******ta sprawa. Oczywi艣cie bez publiczno艣ci, mo偶na przetestowa膰 r贸偶ne pozycje. Dla mnie na je藕d藕ca to jest odlot.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem wielorybem i zawsze opalam si臋 w bikini i sram na opini臋 innych ludzi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wpisz sobie do kalendarza w tym roku sex on the beach. Oboj臋tnie w pl czy zagranic膮.

Udost臋pnij ten post