Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabezpieczenie

Polecane posty

Gość gość

Z powodów zdrowotnych nie mogę zajść w ciążę. Nie chcę brać tabletek, bo źle się po nich czuję. Jaką antykoncepcję proponujecie w takim przypadku?

Gość gość
salpingektomię Skoro musisz się sexić z facetem...

Gość gość
05.39 a z kim ,jak nie z facetem kretynko

Gość gość
Prezerwatywy

Gość Cleo1976
Prezerwatywy SKYN (są najpewniejsze) pl us obserwacje cyklu.

Gość gość
Prezerwatywy to nie zabezpieczenie, nie raz nam pekly i to durexy, unimile też, nie polecam

Gość gość
Prezerwatywy. Chronią również przed chorobami. Durexy są ok, unimile mi nie raz pękły więc uważaj. Plus liczyła bym sobie kalendarzyk :)

Gość gość
Podwiazanie jajowodow w Niemczech lub na Slowacji - zadnych skutkow ubocznych. Skutek uboczny to nieodwracalna bezplodnosc.

Gość gość
ja też nie mogę tabletek jedne tabletki brałam ale niedobrze mi bylo straszie i zaraz odstawiłam na wkładke mnie nie stać teraz serio gumki takie zawodne

Gość Rafal_Plewniak_Starachowice
Nie bierz tego syfuu jak pigułki bo libido, czyli chęci do sexu strasznie spadają... po prostu się nie chce, jak przestajesz brać pigułki masz nadprodukcje tych kuleczek i jak ktoś Cię zapłodni to masz zwiększoną szansę na bliźniaki niejednojajowe... przej****** na maxa, jedno wykańcza a co dopiero 2 albo trojaczki : -], prezerwatywy są do bani... najlepszy moim zdaniem jest sex typu lesbijskiego ... po francusku... 69... i takie tam... jak będziesz chciała przejść na wyższy poziom wylicz dni bezpłodne, a partner na być na tyle silny i ogarnięty by stosować sex przerywany podobno 75% skuteczności... plus kalendarzyk z dniami bezpłodnymi procent większy. A i co najważniejsze przy stosunku przerywanym... po pierwszym wystrzale faceta... choćby najmniejszym przejść na sex typu lesbijski, może nastąpić tzw kropelkowanie nasienia z penisa. U mnie dochodzi do kropelkowania po pełnym orgazmie gdy nie odczekam i dalej się pieszczę(mówiąc ładnie), albo za długim stąpaniu po krawędzi(orgazmu)... partner musi być ogarnięty co do tematu kropelkowania...

Gość hanka_1
Rafał dziewczyna się pyta o formy zabezpieczenia a nie o alternatywy dla normalnego seksu, przerywanego i kalendarzyka już nawet nie skomentuję :) obniżenie libido na tabletkach to niepożądany skutek uboczny, przy nowoczesnych tabletkach występuje coraz rzadziej, wierz lub nie ale ja odkąd jestem na tabletkach mam częściej ochotę na seks, to że nie boję się wpadki to też dużo daje.

Gość masarka
a jakie hanka masz te tabletki? bo mi tez spadło libido i zastanawiam się by odstawić :(