Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy stracimy mieszkanie ?

Polecane posty

Gość gość

Hej , przychodzę do was z problemem takim iż wynajmujemy małe mieszkanko dwu pokojowe aneks kuchenny i łazienka , kiedy wprowadzaliśmy się właścicielka na początku nie chciała się zgodzić na naszego 5 miesięcznego kota , spowodu byłych wynajemcow którzy mieli psa i kota i wgl nie dbali o nich śmierdziało w mieszkaniu i wgl było złe , mieszkanie przeszło remont , lecz szybko ja przekonaliśmy i maluszek jest z nami. Obok nas mieszkają sąsiedzi i minus tych mieszkań jest to ze wszystko słychać za ścian , nie dokonać wszystko ale jak wejdzie się na korytarz to słyszę jak sąsiedzi rozmawiają i wgl , nasz kot nie jest jeszcze wykastrowany noi troszkę w nocy płacze , sąsiedzi się nie skarżą wiec podejrzewam ze nie słyszą go , bo za przeproszeniem są bardzo czepialscy , właścicielka nas lubi chce żebyśmy jak najdłużej tu mieszkali. Noi teraz się zaczyna , ja z chłopakiem już od dawna marzymy o buldogu francuskim , i chcemy go zakupić , ja nie pracuje i spędzam cały czas w domu wiec z pieskiem miał by kto być cały czas , wychodzić i dbać o niego , ale boimy się reakcji sąsiadów i właścicielki czy się zgadza , wiadomo pies to duża odpowiedzialność , mam. Tez problem bo będę napewno chciała wrócić do pracy a także chciała bym kiedyś dziecko i teraz małe mieszkanie kot pies i dziecko , nie wiem czy podołam , co wy o tym myślicie ?

Gość gość
Nie chce stracić tego mieszkania , ale niestety kochamy zwierzęta i chęć jego jest mega silna , napewno kiedyś będziemy szukać większego lokum Ale narazie nam starcza , jest tanio i wygodnie , wiadomo ze planujemy mieć kiedyś dziecko , i teraz problem jest duży bo kot pies dziecko i my , niby fajne ale jak na małe mieszkanie to pewnie się będziemy potykać o własne nogi :/

Gość gość
Macie chyba we lbie nas\rane. Nie maja własnego mieszkania a buldogi chca kupować. Co potem zrobicie z tym bydlakiem gdy was z mieszkania wywalą? Dla mnie to idiotyzm. Zamiast myśleć o własnym m to o psach myślą...

Gość gość
Przecież to jest cudze mieszkanie... Może właścicielka kiedyś zechce sprzedac.

Gość gość
Utrata mieszkania to male piwo w porownaniu z wasza utrata mozgu. Kot, duzy pies i moze jeszcze dziecko w tak malym mieszkaniu? Szczyt braku rozumu i odpowiedzialnosci.

Gość gość
Debile debile debile , te osoby które piszą te komentarze jesteście idiotami. Dziewczyna napisała normalnie w czym problem a wy głupoty piszecie , powiem ci tak wiadomo mieszkanie nie wasze ale co z tego , jeśli właścicielka chce żebyście mieszkali to miezkajcie a później będziecie się martwić co bedzie dalej

Gość gość
Dziś w wiadomosciach pooglædaj ,2 psy pogryzly malą dziewczynke czy wam babom bije na punkcie tych psow? Dziecko se zrob bedziesz sie miala kim opiekować a nie psem ,co za popiertolony narod ,minety c****es bedzie robil czy ki huj?

Gość gość
Bajkopisarko ile zarabiasz?

Gość gość
Trudne czasy ostateczne 3 Wiedz o tym, że w dniach ostatecznych nastaną trudne czasy. 2 Ludzie będą samolubni, rozkochani w pieniądzu, chełpliwi, wyniośli, bluźnierczy, nieposłuszni rodzicom, niewdzięczni, niegodziwi, 3 nieczuli, nieprzejednani, skorzy do oszczerstw, niepohamowani, okrutni, gardzący tym, co dobre, 4 zdradzieccy, bezmyślni, nadęci, kochający przyjemności bardziej niż Boga, 5 stwarzający pozory pobożności, lecz będący zaprzeczeniem jej mocy. Takich ludzi unikaj. 6 Z nich biorą się ci, którzy wkradają się do domów i wykorzystują frywolne kobiety, obciążone grzechami i rozdzierane przez różnorodne żądze. 7 Kobiety te zawsze się uczą, tylko nigdy nie mogą dojść do poznania prawdy. 8 Ci ludzie przeciwstawiają się prawdzie, tak jak Jannes i Jambres przeciwstawili się Mojżeszowi. Ich umysł jest spaczony, nie przeszli próby wiary. 9 Daleko jednak nie zajdą, ponieważ ich głupota stanie się oczywista dla wszystkich — podobnie zresztą, jak stało się w przypadku tamtych.