Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę psów

Polecane posty

Gość gość
Weź idiotko przestań się bawić.... jedna i ta sama osoba wymyśla sobie historyjki... Co siedzi w głowach takich ludzi :/

Gość gość
Owszem wina właścicieli, kojec był do doopy skoro się wygiął. Poza tym dobrze ktoś napisał, że jak sie zaprasza gościtym bardziej z maluchami, to powinno się im zapewnić bezpieczeństwo!! A rodzice pewnie pilnowali, tylko widocznie zaważyły sekundy! To, ze twoje dziecko pozwala się złapać na ręce to nie znaczy że inne też takie mimozy, moje dziecko jest śmiałe i biega tak szybko, ze trudno dogonić, a na rękach było ostatni raz jako niemowlę.

Gość gość
jakie historyjki, to sa przypadki które miały miejsce, weż lepiej zdejmij różowe okulary, życia nie znasz idiotko!!!

Gość gość
Ojciec mojego męża kocha psy ale jak któryś ugryzł to nie było ze boli . Takiego psa zaraz usypiali . Tak powinno byc pies który ugryzie powinien byc uśpiony .

Gość gość
Nie obsrajcie sie matki polki I pilnujcie swoich obsranych bahorow to I tragedi bedzie mniej.

Gość gość
Ja nie rozumie jednego Jaki cudem kojec byl dobrze zabezpieczony skoro te psy wciągnęły dziecko do srodka ? No i tak psy powinny być uśpione . Zycie człowieka zawsze powinno byc ważniejsze niz jakiś tam pies.

Gość gość
Czasem atakują bez powodu. Raz szłam do sklepu i jakiś pies (właścicieli byli) przybiegl do mnie i ugryzł moja nogę. Na szczęście była zima to miałam buty wysokie ale i tak miała siniaki. Ale z tego co wiem z tej historii to psy młode były zamknięte i dziecko poszło z batonikiem. Według mnie jak dziecko chce iść gdzieś to rodzic też z nim ma iść. Takie małe dziecko nic samo nie potrafi... Nawet nie gada... Rodzice powinni miec oko na takie dziecko cały czas

Gość gość
Ja uwazam ze zycie patoli jest mniej warte od psiego I takie mundre mamusie puszczajace wolno dzieciora kolo psow powinno sie przymusowo usypiac..

Gość gość
gość dziś Spoko Hitler tez kochał swoje psy ponad wszystko .

Gość gość
Co ma do tego Hitler miernoto intelektualna :D

Gość gość
Bylam świadkiem jak owczarek niemiecki rzucił się bez powodu na kobietę która go mijala. Pies był bez kaganca ale na smyczy. Uzarl ja w ramię a właściciel nie zdążył zareagować to była sekunda. Widziałam to bo ta kobieta szła przede mną i pytam czym sprowokowala psa do takiego ataku? ????????

Gość gość
gość dziś To popraw sobie kondycję ciamajdo :D

Gość gość
gość dziś jakie historyjki, to sa przypadki które miały miejsce, weż lepiej zdejmij różowe okulary, życia nie znasz idiotko!!! x A to właśnie wypowiedz tej idiotki która pisze te historyjki. Już wiemy ze nie lubisz psów. Ale i tak wiele osób woli psy niż twojego bachora :D

Gość gość
Psy tak jak ludzie, bywaja psychiczne, co nie znaczy ze kazdy jest psycholem

Gość gość
Szkoda mi tej dziewczynki ale w tv mówili ze rodzice usłyszeli krzyki i płacz i wtedy podbiegli... chyba nawet nie byli blisko niej

Gość gość
Piszą tez ze policja uważa ze kojec był odpowiednio zabezpieczony :(

Gość poli35
kojec był dobrze zabezpieczony,a bachor pewnie puszczony samopas zaglądał do kojca...bo pewnie matka z ojcem puścili dzieciara na podwórku żeby mieć chwilę czasu żeby porozmawiać z rodziną...na jaką cholerę puszczali dzieciara do psów...ja mam dwa psy i kocham je strasznie ,to takie moje dwa synki...gdybym miała wybierać życie tej pogryzionej dziewuchy a życie moich psów wybrałabym życie moich pupili

Gość gość
Poli rozumiem Cie... ja gdybym miała ratowac swoje dziecko czy mojego psa to bym wybrała swoje dziecko ... gdybym miała ratować obce dziecko albo obcego psa to bym tez wybrała dziecko ale gdyby chodziło o OBCE DZIECKO a MOJE PSY to bym wybrała moje psinki .... miałabym już gdzieś prawo

Gość gość
Pies mając agresywnego właściciela sam staje się agresywny.

Gość gość
Tęsknię kretynki psiary wyżej pokazują tylko jacy ludzie maja często psy .psychiczni którzy nigdy nie powinni ich mieć. Mam dwa psy ale gdyby pogryzly człowieka czy nie daj Bóg dziecko dałbym je uśpić bez mrugnięcia okiem.

Gość gość
To biedne te twoje pieski :/ nie ma się czym chwalic

Gość gość
17;26 tak zgadzam sie zwierze czuje jak sie zachowujesz czuje opieke dobre traktowanie przejmuje tkj zwyczaje opiekuna czy domownikow

Gość gość
U nas na osiedlu latal bez smyczy taki wilczur duzy i ugryzl dziecko sasiada to ten go tak dlugo napiertalal jakims lomem czy lopata ze psa zatlukl. Wlasciciele psa sie rzucali to sasiad im zagrozil ze moga byc nastepni i sie zamkneli.

Gość gość
poli35 Ty nienawidzisz dzieci . Nawet jak ktoś je bile i gwałci to tak zawsze widzisz winę w dziecku .Jesteś chora z nienawiści do dzieci . Od dziecka mieliśmy psy , koty , króliki , chomiki itd ale życie człowieka a zwłaszcza dziecka (nieważne moje czy obce ) zawsze jest dla mnie ważniejsze i na pierwszym miejscu . Gdyby mój pies ugryzł jakiekolwiek dziecko to zaraz będzie uśpiony .

Gość gość
"gość dziś Tęsknię kretynki psiary wyżej pokazują tylko jacy ludzie maja często psy .psychiczni którzy nigdy nie powinni ich mieć" Masz racje a poli35 jest tego najlepszym przykładem .Bo trzeba mieć cos z głowa żeby do psa mówić "moj synek "

Gość poli35
niejeden bachor powinien dostać po doopie...ale gwałcicieli sama bym wykastrowała,nikt absolutnie nikt nie powinien być gwałcony!

Gość gość
Tez bym wybrała życie mojej suni niż życie obcego dziecka

Gość gość
do wszystkich psiar, dla których pies jest wazniejszy niż dziecko : pies was trącał :)

Gość gość
Biedne dziewczynka :( Mam nadzieje, ze te psy zostaną uśpione . Na miejscu rodziców sama bym je czymś otruła .

Gość gość
18:09 brawo, też bym tak zrobiła gdyby jakikolwiek psiur ugryzł moje dziecko!!!