Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dryjańska

Wakacje na bałkanach

Polecane posty

Gość Dryjańska

Trochę poczytałam o bałkanach i myślę, że to dobry kierunek na wakacyjny wyjazd z paczką znajomych. Na pewno maja tam dobre jedzenie i pewnie też coś dobrego do picia ;) Macie jakieś doświadczenie? Co warto zobaczyć? No i jak najtaniej tam się wybrać.

Gość gość
my co roku jeździmy do Bułgarii, bardzo fajne kwatery można znaleźć przez BookApart :) polecam szczególnie Słoneczny Brzeg

Gość Anka Wiśniewska
Też polecam Bułgarię.Bylismy tam parę lat temu.Długie piaszczyste plaże,dobre i niedrogie jedzenie.Nie wiem jak to wygląda obecnie,ale wtedy nie było tam jakiś wielkich tłumów turystów:)Myślę,że wrócimy tam jeszcze na pewno.

Gość gość
Bałkany: ALBANIA MACEDONIA CZARNOGÓRA Wszystkie te kraje zachwycają.Polecam

Gość ZielińskiP
Widziałem że Wytwórnia Wypraw ma ciekawą wycieczkę objazdową po Bułgarii wraz z zobaczeniem dodatkowo Istambułu. Tylko od razu ostrzegam, że Wytwórnia to bardzo intensywne zwiedzanie. Nie każdemu to pasuje. Ja uwielbiam.

Gość Wojciechowski
Bułgaria to też fajne miejsce i nie tylko ich plaże :) Trochę można się kłócić czy to jeszcze bałkany ;) Mają nawet fajne góry gdzie można pojechać zima na narty. Chyba właśnie Wytwórnia ma w ofercie taki nietypowy wyjazd zimowy. A czy warto poznać Bułgarię z innej strony niż plaże? Tak. To duży kraj i ma wiele ciekawych miejsc do zobaczenia.

Gość gość
Ja w zeszłym roku byłam w Bułgarii, miałam zarezerwowaną fajną kwaterę na bookaparcie i miło spędziłam tam tydzień