Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdy zglosze na policje ze ktoś bierze amfetamine to coś z tym zrobią?

Polecane posty

Gość gość
"piertole fb jego właścicieli i kondonów z wywiadów wszelakich któ¶zy maczal palce w powstaniu tego ustrojstwa. szczam wam koorfy na ryj i piertole wasze prawa na równi z wami samymi. w przypadku jakichś niejasności zapraszam do kontaktu mailowego w celu ich wyjasnienia" x facebook na pewno bardzo się tym oświadczeniem przejmie :d zaakceptowałeś regulamin podczas rejestracji? (no raczej, bo bez tego w ogóle nie założysz konta) to pretensje możesz kierować tylko do siebie.

Gość gość
wwiesz co? weź zadzwoń do zuckenberga i z nim o tym pogadaj z pewnoscia dojdziecie do konsensusu moze nawet da ci obiagnac czy cos nara

Gość gość
xD patrząc po sposobie twoich wypowiedzi oraz po używanym słownictwie można dojść do w niosku, że cierpisz na jakieś zaburzenia psychiczne. Udaj się do lekarza czy coś...

Gość gość
ja mam do powiedzenia tylko jedno. jak zuckenberg czy tam inny alias na mniezarobił w ten czy inny sposób bezmopjej zgody to beknie razem ze swoim cyfrowym terytorium i bandą lachciagów takich jak ty którzy koorfa łaża i mi piertolą ze sie zgodziłem na pismie e dać mu dooopala. jak go spotkasz to go poinformuj że to tak nie działa chociaż mógł o tym nie wiedziec. dlatego dam mu szanse na wycofanie sie z tej umowy jakoś tak do jutra rana oczywiście o ile zapłaci mi najpierw należność

Gość gość
a jeżeli nie to najpóźniej do 2025 c***j strzeli cały fb firmy związene z nim kapitaowo ameryke i reszte izraela

Gość gość
zanotowałes? to wypiertalaj

Gość gość
xD weź w końcu te leki...