Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do niskich kobiet w co się ubieracie

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o wzrost poniżej 160 cm. Jestem szczupła ale pomimo to ciężko mi dobrać ubrania. Sukienki tam gdzie powinien być pas, u mnie są biodra. I nawet jak nie jestem gruba to wszystko mi się opina. Noszę głównie sukienki bez zaznaczonego pasa, nie wygląda to źle, ale tak jakby chciała też nie. Wszędzie są rady, że długie spodnie wydłużają, długie sukienki. Ale ja zwyczajnie topię się w nich. Zdecydowanie lepiej wyglądam w krótszych sukienkach, tunikach. No i właśnie bluzki, koszule, które są szyte do spodni, jak noszę jak sukienki. Mam ponad 30 lat a moje stroje są mam wrażenie dziecinne. Takie sukieneczki. Spodnie strasznie ciężko mi dobrać, dlatego 80% mojej garderoby to sukienki, tuniki i ewentualnie spodnie. Najgorzej jest z wyjściowymi spodniami. Część ubrań oddawałam do krawcowej, ale to też nie jest to. W jakich sklepach kupujecie ubrania? Na co zwracać uwagę?

Gość gość_M
O dziewczyno to jest temat_ jak bylam szczuplutka to jeszcze sobie radzilam bardziej ale z wiekiem to cyrk na kolkach nawet nie wiem jak ci to opisac ale to co napisalas to wlasnie to jest tak na dodatek mam drobna budowe musze pomyslec co jeszcze mnie dobrze w spodnicach przed kostke i krotka gora spodni nie moge nigdzie kupic dawniej byly krawcowe ale teraz to szkoda mowic nic nie umieja nawet prostej spodnicy uszyc latem to w rybaczkach lub do pol lydki spodnie takie 7/8

Gość gość
w kapelusz, czasem szczudła

Gość gość_M
Sukienki najlepsze z dzianiny bo sie same uloza do figury tez nie wiem gdzie i czy sa takie sklepy dla duzych i puszystych bab to sa np w niemczech czy w ameryce to szyja wzrostowo i rozmiarowo powidzny 152 i 44 rozmiar ale u nas wszystko 175

Gość gość
ja sie ubieram w Smyku

Gość gość
W takich sklepach mlodziezowych jak np. Sinsay rowniez pojawiaja sie sukienki i to dla mlodych dziewczyn. Nawet 13-latki takie noszą a mają mniej niz 160.

Gość gość_M
A gdzie ma sie ubrac kobieta z biustem80 d 152 i niska jak patrza na mnie to nie wierza chca mnie ubierac w rozmiar m bo jestem drobna ale nie szczupla czesto przez biust nie pasuje duzo ubrani ubierz sie w smyku wolne zartyjakos radze sobie ale generalnie ciezko a i tak mi mowia ze elegancko wygladam

Gość gość
Musimy się pogodzić, że na nas wszystko wygląda inaczej niż na modelkach. Mam biust G75 (kuwa, nawet z zakupem bielizny jest problem), szerokie biodra i kawał doopy. Ubieram się w New Yorkerze, Reserved, czasem w kiku się coś fajnego znajdzie. Wzrost 160.