Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Dokładnie jego wybór. Nie zawsze mam tam ślisko, ale tl nie moja wina, że jestem niepełnosprawna. Ja zawsze jestem chętna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Wiem, że to nie twoja wina, ale po prostu uprawianie seksu z osobą niepełnosprawną ruchowo jest bez sensu i nie sprawia przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 mógłbym być z Julitką . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 gdzie mieszkasz Julita ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Hahah typie serio z babką na wózku chciałbyś być?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Ja tam bym zadowalał się jej usteczkami i rączkami, jeżeli do tego jest ładna to sam miód. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Miło słyszeć, że komuś nie przeszkadza mój wózek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Gość 18:57 w Gdańsku a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Ale bym taką w*****ał och... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Gość 19:10 jak chcesz to możemy popisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Julita odpuść se i tak chłopaka nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Ja uwielbiam każdy seks z każdą kobietą pełnoprawną, lub niepełnosprawną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 A ja nadal nie rozumiem, jak można z niepełnosprawną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2018 Julita nie martw się, ja np chciałbym uprawiać seks nawet z niepełnosprawną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Marzec 3, 2020 Co sądzicie o seksie z dziewczyną na wózku? cześć jestem Kuba lat 36-37 od urodzenia poruszam się na wózku uważam , że każdy ma prawo do sexsu na wózku czy nie ja sam bym chciał to zrobić ale wszystkie dziewczyny odmawiają a powód wózek jak to rozwiązać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Marzec 3, 2020 Hahah typie serio z babką na wózku chciałbyś być?? a co to że na wózku to gorsza? oj nie człowieku który to napisał proszę cię zastanów się 1000 razy albo lepiej i módl się o to byś nigdy nie był na wózku zawsze bronie i będę bronił ludzi na wózku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 3, 2020 jak mowi moja Przyjaciolka- seks jest zwyczajny, lewa noga na lewo, prawa na prawo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Marzec 4, 2020 kłoda, wiem bo je#ałem inwalidke kiedyś kłoda, wiem bo je#ałem inwalidke kiedyś jeśli tak to przepraszam ale to było bardziej do tych którzy jak sądzę nie mają kontaktu z wózkiem moja osobista prośba szanujmy ludzi na wózkach i pomagajmy im bo nie wiadomo może być sekunda i możecie być na wózku oczywiście nie musi tak być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Marzec 4, 2020 do Julity jeśli chcesz pogadać dosłownie na każdy temat czekam na e-maila sxhdaj@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Marzec 4, 2020 A ja nadal nie rozumiem, jak można z niepełnosprawną nasz Kraj wielu rzeczy nie rozumie człowiek na wózku też człowiek jak ktoś chce bardzo to zrobi wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Marzec 4, 2020 Dokładnie jego wybór. Nie zawsze mam tam ślisko, ale tl nie moja wina, że jestem niepełnosprawna. Ja zawsze jestem chętna poszukuję dziczyny na wózku chętnej na sex lub cyber sex jeśli. chętna liczę na kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Marzec 27, 2020 jak mowi moja Przyjaciolka- seks jest zwyczajny, lewa noga na lewo, prawa na prawo... jednak ja proszę o pomoc kontakt sxhdaj@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Wrzesień 18, 2020 Dnia 30.04.2018 o 21:47, Gość gość napisał: Co sądzicie o seksie z dziewczyną na wózku? ja bym chciał tylko żadna mnie nie chce ktoś pomoże ? mój skype kuba.s83 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Wrzesień 20, 2020 Dnia 4.03.2020 o 14:42, Yod5h633kosu napisał: poszukuję dziczyny na wózku chętnej na sex lub cyber sex jeśli. chętna liczę na kontakt Szukam PANI NA CYBER SEX liczę na szybki odzew sxhdaj@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yod5h633kosu 2 Napisano Listopad 13, 2020 Dnia 3.05.2018 o 20:45, Gość gość napisał: mógłbym być z Julitką . ja tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julita.g 5 Napisano Grudzień 19, 2022 Niestety u osób z paraliżem jest to utrudnione.. sama jeżdżę na wózku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zolta 75 Napisano Luty 12, 2023 A co sądzicie o Sylwi z ig na wózku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek163 0 Napisano Luty 16, 2023 Dnia 19.12.2022 o 18:54, Julita.g napisał: Niestety u osób z paraliżem jest to utrudnione.. sama jeżdżę na wózku Jaki rodzaj paraliżu masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach