Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

nerwica żołatkowa

Polecane posty

Gość gośćv
Najlepiej u lekarza.

Gość gość
psychiatry, bo tam wariatki mile widziane Dymfne zabierz ze soba

Gość gość
zapal maryhe i trawke

Część osób stosuje lekkostrawną dietę w trakcie występowania nerwicy żołądka. Ma ona zmniejszać problem z występującymi biegunkami, nudnościami i innymi nieprzyjemnymi objawami. Warto stosować tę metodę. Należy jeść mniejsze porcje, ale często, pić dużo wody mineralnej niegazowanej i zastąpić słodycze owocami oraz warzywami. Warto całkowicie wyrzucić z jadłospisu żywność wysokoprzetworzoną i stawiać na przygotowywanie posiłków na parze lub gotowanych. Unikajmy smażenia. Wspomagająco pijemy herbaty ziołowe, np. rumianek. W aptekach są suplementy dostępne bez recepty, które również mogą okazać się pomocne. Zapytajmy o nie farmaceutę. Należy również pamiętać o aktywności fizycznej i nie rezygnować z niej nawet w przypadku męczących objawów.

Gość gość
Mięta, waleriana i dziurawiec. Warto pamiętać, że nerwica żołądka jest skutkiem, więc trzeba o siebie zadbać.

Gość gość
Tajemniczy do tego doklada duzo seksu analnego

08 30 bardzp diękuje dragponie a co mogła bym zrobic by nie tracic wahgi bo tu terz zle już 47 dzis ranobyło tak zle to jescze niebył naj miej 48 wazyłam zawsze

Gość wrobelek2
p********z j****y dragonie...choja tam wiesz. meczylam sie z nerwica zoladka 5 lat na studiach...dieta tu choja da. albo z nerwów mialam sraczke.albo wymiotowałam. NAWET PUSTYM ZOLADKIEM.wymiotowalam woda,sliną.. budze sie rano i czuje natrualny głod i burczenie w brzuchu...ale jednoczenie ze stresu przed egzaminem mam scisniety przełyk i zaden kes nie chce mi przejsc przez przelyk, Polkne i szybko wyzyguje.Nawte jelsi to lekkostrawna buleczka. Ilesz to ja razy zygalam sliną...:(( tu nie chodiz o diete.BO MOZNA ZYCAS SLINA w nerwicy zoladka. Polecam psychiatre i leki na nerwice zoladka na recpete...zadne tam ziolowe sciemy .

13 40 Nie potrzebny mi psychiatra mam dzieci oni moim oparciem

Gość gość
dzieci to psychiatra czy psychiczne bo nie zrozumialam?

Gość gość
Powinnaś się z tym udać do lekarza psychiatry. Nie można bagatelizować takiego problemu. Ja byłam ostatnio w przychodni MedArt u dr Frątczak. Pani Doktor ma bogatą wiedzę i umie ją przekazać, przy tym jest miła, życzliwa, uśmiechnięta, widać że lubi pacjentów i to co robi. Polecam serdecznie taką wizytę!