Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta dla celów biznesowych

Polecane posty

Gość gość

1. Jaka jest Twoja płeć? 2. Ile masz lat? 3. Mieszkasz w miejscowości powyżej 20000 osób czy poniżej tej wartości? 3. Gdzie najczęściej spędzasz swój wolny czas? 4. Do czego masz słabość? Czekolada, odzież, a może najnowszy smartfon? 5. Najbardziej romantyczna chwila w Twoim życiu, albo prezent który dostałaś/dostałeś? 6. Gdybyś mógł/mogła czym zajmowałbyś/zajmowałabyś się na co dzień? 7. Co lubisz, a co Cię wkurza? 8. Na co przeznaczasz najwięcej pieniędzy? Będzie mi bardzo miło jeśli odpowiecie na moje pytania :D

Gość gość
gość dziś 1. Jaka jest Twoja płeć? K 2. Ile masz lat? Nie powiem 3. Mieszkasz w miejscowości powyżej 20000 osób czy poniżej tej wartości? Powyżej 3. Gdzie najczęściej spędzasz swój wolny czas? W lesie 4. Do czego masz słabość? Czekolada, odzież, a może najnowszy smartfon? Książki, biżuteria 5. Najbardziej romantyczna chwila w Twoim życiu, albo prezent który dostałaś/dostałeś? Opowiadanie napisane dla mnie 6. Gdybyś mógł/mogła czym zajmowałbyś/zajmowałabyś się na co dzień? Trener motywacyjny 7. Co lubisz, a co Cię wkurza? Podróże / lenistwo 8. Na co przeznaczasz najwięcej pieniędzy? Hobby Będzie mi bardzo miło jeśli odpowiecie na moje pytania smiech.gif

Gość gość
Dziękuję bardzo za udział w mojej mini ankiecie ;)