Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam samotnej kobiety dla przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym, aby w końcu kogoś sobie znalazł bo się facet zwyczajnie marnuje :-)

Gość gość
Dodam, że w wieku +/- 40

Gość gość
To raczej szukaj na dziale towarzyskim, erotycznym, uczuciowym lub +30

Gość gość
O tym nie pomyślałam.

Gość missss3
ile zarabia???ma samochod?nje placi alimentow??? pokaz zdjecie?

Gość gość
Jestem. I co dalej?

Gość gośćtroskliwy
Chętne niech pokażą swoje zdjęcie. W ubraniu i bez oraz stan swojego konta, czy nie mają dzieciaków, a jak mają to ile i z kim też pokazać zdjęcie ojca czy to aby te dzieci to na normalne wyrosną, czy ma nieruchomości i ile, czy mają auto i jakie, czy są zdrowe i na nic przewlekle nie chorują i oczywiście historia rodziny do wglądu.

Gość gość
Czyżby zatkało panie samotnego męskie wymaganie? Wy też wymagacie i skrupułów do nas niemacie.

Gość gość
Czy jest przystojny? Przecież to kwestia gustu. Moje koleżanki twierdzą , że tak, że jest facetem z którym można się wszędzie pokazać itp. Fakt taki , że on bardzo o siebie dba, ćwiczy itp i mimo 47 lat wygląda na 10 młodziej. W mojej ocenie nic mu nie brakuje, ale to nie mój typ. Ja lubię łysych, wysokich facetów...

Gość gość
Ma trzy dorosłe córki, które mają już własne życie i rewelacyjny kontakt z nimi. Jest bardzo rodzinny. Z czystym sumieniem mogę napisać, że jest dobrym człowiekiem.

Gość gość
Finansowo nie jest bogaty, ale na pewno kobieta przy nim nie zginie. Mieszka w Pl ale czasem wyjeżdża na kontrakty zagraniczne, aby zarobić więcej niż tu.

Gość gość
trzy corki to spory bagaz musi szukać kobiety, która tez ma przychówek

Gość gość
Jaki bagaż? Przecież one mają już swoje rodziny, własne dzieci...

Gość gość
Tutaj szukasz kobiety dla niego

Gość gość
A ponadto to trudno aby kobieta po 35 rz nie miała dzieci .

Gość gość
A gdzie niby szukać?

Gość gość
Niech sam sobie poszuka , czemu ty mu szukasz . Co on taki niedorajda . Zeby baba facetowi chłopa szukala, wstyd

Gość gość
Gdzie znaleźć normalną kobietę, którą nie interesują przygody tylko budowanie wspólnego dalszego życia ?

Gość gość
Autorka to chyba ten ktory szuka, nawet wiek podała niższy kobiety dla niego . Tak tylko facet moze napisac

Gość gość
Ja znalazlam sobie pana ale juz mnie nie chce. Szybko sie gniewa i uraża. Typ gniewalski.

Gość gość
Tutaj tez są fajne kobiety a trafic trzeba na swoj typ a to juz trudniej. Wazne by sie jeszcze zgadzać.

Gość gość
,,Niech sam sobie poszuka , czemu ty mu szukasz . Co on taki niedorajda . Zeby baba facetowi chłopa szukala, wstyd" Nie jest niedorajdą, bo kobietę to on potrafi poderwać w 5 min, tylko to nigdy nie jest ta właściwa. Przeważnie to lubią alkohol, imprezy co tydzień, a to nie ta bajka :-)

Gość gość
,,Autorka to chyba ten ktory szuka, nawet wiek podała niższy kobiety dla niego . Tak tylko facet moze napisac" Nie. Ja jestem jego tylko i wyłącznie ,,przyjaciółką" On już po kilku próbnych randkach poddał się. Z racji tego że ma poczucie humoru stwierdził ,, że to bez sensu , bo drugiej takiej wariatki jak ja nie znajdzie " . Jednak znam go i wiem, że męczy go to, że nie ma dla kogo gotować obiadów, z kim wyjść do kina, samotne wieczory.

Gość gość
A wiek podałam niższy kobiety bo kobieta w wieku 47 lat nie będzie do niego pasowała. Ja mam 43 i usłyszałam kiedyś ,, ale ma Pani młodego męża"...Nie chciało mi się tłumaczyć obcemu, że to tylko kumpel...

Gość gość
Nich celuje chłopina w dziewczyny w wieku 25 35 lat odchował trzy córki i sprawia wrzenie poczciwego wiec z życia mu się coś należy .

Gość gość
Napiszę jaką ja widzę kobietę u jego boku... Atrakcyjną, zadbaną 40-tkę, nie musi być szczupła, ale otyła też odpada. Bagaż jak Wy to nazywacie w postaci dzieci to nie problem. Kobieta powinna być wierząca bo on chodzi do kościoła, modli się. Powinna być taką kobietką z jajami, poczuciem humoru i co najważniejsze stronić od alkoholu.

Gość gość
Gościu trochę przesadziłeś ...+35 to jeszcze by przeszło może, ale z 25-latką to już nie ma szans na dalsze życie bo za kilka lat to już raczej nie dogadają się

Gość gość
eee tam znam dużo takich par, 15 20 lat różnicy a wiem ze są dziewczyny w tym wieku które w dojrzałych facetów celują.

Gość gość
tylko ze 25 lat to ponad 20 lat różnicy, to już sporo za dużo i nie ma co się oszukiwać to bez sensu

Gość gość
Jesli twoj przyjaciel nie jest bogaty i przystojny to go nie chcemy!