Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam samotnej kobiety dla przyjaciela

Polecane posty

Gość gość
11:02: pasuje, ale trochę piję.

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to moim zdaniem autorem tematu jest sam zainteresowany, a nie jakaś uczynna "przyjaciółka", za duży cyrk z tymi staraniami i za dużo szczegółów co mu pasuje, a co nie, jakby mu w głowie siedziała niby autorka.

Gość gość
Gościu powyżej jeżeli w życiu kierujesz się takimi ideałami to niestety ale szkoda by było marnować czas dla takiej kobiety jak ty. Nie jest bogaty więc to nie twoja bajka. Ma mieszkanie, samochód, ale nie jest to porsche. Prowadzi normalne życie .

Gość gość
,,Jeśli to nie prowo, to moim zdaniem autorem tematu jest sam zainteresowany, a nie jakaś uczynna "przyjaciółka", za duży cyrk z tymi staraniami i za dużo szczegółów co mu pasuje, a co nie, jakby mu w głowie siedziała niby autorka." Ja tylko piszę jak ja to widzę. Znam go bardzo dobrze , wszystkie jego wady i zalety. Podobnie jak on moje. Na tym chyba polega przyjaźń. I jeżeli coś piszę to jest to obraz jaki ja widzę. To co mnie denerwuje w jego osobie innej osobie może zupełnie nie przeszkadzać przecież.

Gość gość
Ok. Umów nas.

Gość gość
Dla mnie np minusem jest , że przywiązuje wagę do szczegółów i za bardzo przejmuje się swoim wyglądem. Np gdy już się spotkamy i spędzamy ze sobą dzień to nie wyjdzie dopóki nie stwierdzi przed lustrem , że wygląda idealnie. To jego ciągłe prasowanie wykańcza mnie nerwowo. Np gdy gotuje obiad to na stole wszystko musi być perfekt od serwetek po świece, to samo z kolacją , wieczny nastrój jakby normalnie bez ceregieli nie można było zjeść. Spalę papierosa, to popielniczka w mig jest czysta i wypucowana. Wypiję kawę, szklanka od razu umyta... Ale za to z nim nigdy nie można się nudzić , sprawia że człowiek przy nim odżywa , nabiera sił. Przynajmniej ja tak mam.

Gość gość
12:06 umówić to się będziesz musiała sama bo on nie wie, że ja w ten sposób szukam mu kobiety :-)

Gość gość
z jakiego woj jesteś? on pomorskie

Gość gość
A ja ze Śląska.:(

Gość gość
Ale i tak bym z nim nie wytrzymała, skoro to taki pedant.

Gość gość
Trochę go z tym utemperowałam już, myślę że to akurat da się zmienić z czasem

Gość gość
Ale stoi coś na przeszkodzie abyś zmieniła miejsce zamieszkania gdyby wyszło między Wami coś poważniejszego?

Gość gość
Jest kilka przeszkód.

Gość gość
515 ...

Gość gość
A jego na Śląsku jakoś nie widzę...mieszkał 10 lat za granicą i wrócił, aby być bliżej córek, wnuków...

Gość gość
Ja też jestem ze Śląska i spełniam wszystkie wymagania, ale nie szukam nikogo przez net, bo uważam, że to obciach. Nie spotkamy się.

Gość brokensaaajd89
dobra,jestem na tak. daj mi tylko jego focie. Mam 33 lata,panna.Moge zmienic miejsce zmieszaknia,waze 60kg. mam poczucie humoru,wyleczylam juz grzybice...i tez lubie porzadek.oraz nienaggany wyglad. jak mieszam herbete to zawsze 4 razy w lewo.

Gość gość
Sam dla siebie autor szuka a wy łykacie pelikany. Nie widzicie ze was kręci , nawet wiem kim on jest.

Gość gość
,,Ja też jestem ze Śląska i spełniam wszystkie wymagania, ale nie szukam nikogo przez net, bo uważam, że to obciach. Nie spotkamy się." Gdyby on wiedział o tym topiku to chyba mnie by śmiechem zabił.

Gość gość
Tylko że ja nie mam jego zdjęć. Dwa mam w portfelu i jedno w telefonie :-(

Gość gość
...626...

Gość gość
brokensaaajd89 masz poczucie humoru :-)

Gość gość
,,Sam dla siebie autor szuka a wy łykacie pelikany. Nie widzicie ze was kręci , nawet wiem kim on jest." On nawet nie wie chyba o istnieniu kafeterii :-)

Gość gość
12:34: ty tu jesteś jedynym pelikanem.

Gość gość
No ale jak to zrobić, aby nie dowiedział się o tym temacie? Zadzwonicie i co powiecie? Hmm...myślę...

Gość gość
13:17 a to czemu imbecylu? Na Śląsku jest więcej wartościowych i szanujących się kobiet niż jesteś w stanie objąć swoją gnijącą resztką mózgu.

Gość gość
To może powiedzcie tak, że telefon macie od ,,Kwiatka" bo ona chce cię ożenić cobyś się nie zmarnował :-)

Gość gość
Wiecie co mnie zadziwia? To że kobiety są strasznymi materialistkami. Nie liczy się kto jakim jest człowiekiem tylko to ile ma kasy.

Gość gość
A kasa to przecież rzecz nabyta, dziś ją masz, a jutro możesz nie mieć i odwrotnie...

Gość gość
Przestań pierdzielić o kasie. Rozpisywałeś sie tutaj, jak będziesz zabijał kobiety i wstrzykiwał im kał, więc się ciebie boją. Pisałeś o nas tyle złego, że żadna nie chce teraz się narazić na twoją agresję. Twója seksualność to jeden wielki syf, twoich wątków o różnych zboczeniach NIE DA SIĘ CZYTAĆ, kobiety tego wszystkiego nie chcą i dlatego jesteś sam. Nie zwalaj na kasę.