Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123543

Kto lubi dobre dymańsko?

Polecane posty

Gość gość123543

Ręka do góry. Ja lubię, ale kobiety z tego forum (w wieku 30-40 lat) nie są chętne na spotkania.

@Autor A kto nie lubi!? Chyba lepiej, by nie było natłoku wypowiedzi, zadać pytanie przeciwne... A to, że dojrzałe, świadome siebie i pewne swojej seksualności babeczki z Kaffe nie stukają się z kim popadnie (nie umawiają się z byle kim), to inne zagadnienie --- co wcale nie znaczy, że nie lubią 'tego i owego' :D

Gość gość123543
Masz rację. Tylko ja nie jestem „z kim popadnie”. Nawet jak się dobrze poznamy, to i tak zostaje nudny cyber i ewentualnie wysyłanie zdjęć (to już o wiele fajniejsze). Zeby chociaz te panie z Kafe chciały porozmawiać „twarzą w twarz” przez kamerkę...

Gość gość123543
Wiesz, zależy którymi cioteczkami. Najpierw musiałbym ocenić, a o fotki i kontakt do nich ciężko. Jeśli niektóre są w wieku 30-40, to już bardzo duży plus...

Gość gość
skandal we wsi dziś Ja tam cioteczkami z kafe zainteresowany ani trochę nie jestem. Nie wiesz co tracisz:D

Gość gość123543
Może i udają niedostępne, ale z tego forum była tak na prawdę tylko jedna kobieta chętna na spotkanie, nawet sama chciała przyjechać po mnie... Ale niestety z wyglądu mi się nie podobała. Nie lubię nic robić na sile, zwłaszcza w tej sferze...

Gość gość123543
Skromna Ja, to Ty jesteś tą kobietą po 50-tce, której jakiś cham/ka udostępniła tutaj publicznie zdjęcia?

Gość gość123543
Ddr, moim zdaniem wcale się nie umawiają z facetami stad... Jak? Z tymi co podają tutaj maile? Wątpię, żeby same odzywały się do nich na @. A one tez nie podają swoich namiarów... Czyli jak, telepatycznie? No może z kimś kto tutaj siedzi z 10 lat i jest sprawdzony, ale co to za seks ciagle z jedną osobą...To już wtedy jest prawie związek.

@gość123543 Może 'kwiatuszki forumowe' ze strachu drżą subtelnie... choć wilgotne z podniecenia od obudzenia! --- sucze chciałyby się brutalnie złajdaczyć w gwałtowności porywów ciał swoich, ale jakaś dziewczęca nieśmiałość je dopada... i w samotności erotycznej zjada :D

Skromna Ja, to Ty jesteś tą kobietą po 50-tce, której jakiś cham/ka udostępniła tutaj publicznie zdjęcia? x Oszalałeś? :classic_cool:

Gość gośćbledny
Sktomna to pokazala raz chyba nogi bardzo zgrabne jak to o to chodzilo i z wlasnej inicjarywy tak sobje dala prezent od siebje onankom?!!

Gość gość
To nie była ona.

Gość gość123543
Ja czasem lubię brutalne ***a/nsko, a czasem delikatny i czuły seks...

Sktomna to pokazala raz chyba nogi bardzo zgrabne jak to o to chodzilo i z wlasnej inicjarywy tak sobje dala prezent od siebje onankom?!! x do reszty oszalales :classic_cool:

@gość123543 A ja tam wolę podejście brutalne: sukę za kudły, jak fika to w pysk, sprowadzić do parteru, zwyzywać i konkretnie zerż*ąć!

@Skromna Ja A nie miesza Ci się przypadkiem pożycie łóżkowe z życiem codziennym, hmmm?

nie miesza, pytam niezależnie od sytuacji, mam rozumieć że w łóżku uderzysz kobietę BEZ jej zgody ?

Gość gość
To ustala się podczas docierania się w znajomości czy kobieta dopuszcza taką ewentualną sytuację w łóżku. Dziwne by było gdyby przed zapytał, bo to zepsułoby klimat perwersji :)

gościu ale ddr odpowiedział - ma w doopie ustalenia i bierze bez zgody, tak ddr ?

Opowiem Wam jedno drobne zdarzenie: miałem kiedyś kochankę, co absolutnie nie zgadzała się na finisz na dziób. To usiadłem któregoś razu okrakiem na jej ramionach. Nie mogła nic zrobić. Wierciła się, bluzgała, a ja zrobiłem swoje i skończyłem, gdzie zamierzyłem. Nawet nie wyobrażacie sobie w jakiej wściekłości opuszczała moje mieszkanie --- osa to przy niej wtedy łagodne stworzenie. Ale... już od następnego dnia mogłem robić z nią co chciałem :D

Gość gość
To jest gwałt!