Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krew pod skórą na brzuchu kota

Polecane posty

Gość gość

Mój Filemon był kilka dni po za domem. Jak wrócił był osowiały, głodny a na brzuchu miał pod skórą krew. Czy to coś poważnego?

Gość gość
Do weterynarza, ale juz! To moze byc reakcja na ugryzienie kleszcza, ale rownie dobrze ktos mogl kota kopnąć i stąd wylew krwi.

Gość wodziank293
Wlasnie, moze mial kleszcza, ja to zawsze dokladnie sprawdzam swojego kocura jak wraca ze spaceru, bo w taka pogode latwo o ukaszenia. Idz do weterynarza, jesli jestes z wawy to zadzwon do vet4pet i umow sie na wizyte. To profesjonalna klinika, na pewno udziela ci pomocy.

Gość gość
Nasz kot po takich wyjściach miał martwice skóry i tez objawiało się to takimi krwistymi plamami. Poszliśmy do lekarza weterynarii w www.wetjaneczek.pl i jakiś czas trwało to leczenie ale lekarz wyprowadził naszego kota z tej okropnej choroby.

Gość gość
Wszystko możliwe ..... mój kot dzięki Bogu mój kot po ucieczkach nie ma większych problemow ale od czasu do czasu na przegląd do mojego zaufanego weterynarza z www.weterynarz.pila.pl.

Gość gość
Mój kot miał martwicę skóry i niestety weterynarz do , którego chodziliśmy nie mógł dojść jaka jest przyczyna nowych ognisk chorobowych. Wizyty kończyły się zastrzykami i rozkładaniem rąk. Taka sytuacja zaczęła nas jednym słowem denerwować i zmieniliśmy lekarza z godziny na godzinę. Pojechaliśmy do lecznicy “NOVA” w Szymanowie. Lekarz z miejsca pobrał wymaz do badania i krew i wyszła wysoka alergia. Kot doszedł do siebie i od 6 mc jest zdrowy i żadne zmiany się nie pojawiają.