Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet dowiedział sie że chce go zatrzymać dzieckiem i mnie wyrfzucił z mieszkani

Polecane posty

Gość gość

pomocy! Bylismy ze soba 1,5 roku od 3 miesiecy mieszkamy ze soba albo mieszkalismy kocham go i chcialam z nim miec dziecko, on ma b dobra prace, auto, mieszkanie 3 pokojowe, blisko do moich rodzicow. Mowilam ze biore tabletki, znalazl moje recepty sprzatajac w sobote, powiedzialam ze to stare ale kazal mi pokazac opakowanie tabletek ktore biore, nie mialam wiec powiedzial ze mam sie wyniec tego samego dnia. Jestem teraz u moich rodzicow, dzwonie do niego ale onnie odbiera. Wakacje mielismy juz wykupione razem pod koniec czerwca w Hiszpanii kupil dla nas. Co teraz? Ja mam 25 lat, on 29. Kocham go ciagle.

Gość gość
Dobrze zrobil. Bron Boze od takich kobiet.

Gość gość
nie da sie kogos zatrzymac dzieckiem debi lko da ci 300 zl alimentow i se utrzymuj sama won

Gość gość
Zygu-zygu-zyg :D Chytry dwa razy traci.

Gość gość
Ty chciałaś mieć dziecko. Nie konsultowałaś tego z nim. W związku takie kwestie się omawia wspólnie.

Gość gość
Ale nie udało mi się zajść z nim. Chce porozmawiac i powiedziec ze nie czulam sie do konca pewna jego uczuc. Ja jestem winna ale nie tylko.

Gość gość
Bardzo dobrze zrobil. Czego ty oczekujesz po tym temacie?

Gość gość
miał rację, bo mojego brata tak małpa wrobiła w dziecko, nie są razem ale szkoda dziecka. takie szmaty to winny zawiesić na drzewie

Gość gość
Tak Ty jesteś winna. Mieszkasz u chłopa, ustawiłas się i chciałaś jeszcze na dziecko go złapać. Może on nie chce jeszcze i ma do tego prawo

Gość gość
prowo