Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyc12

Rozstanie

Polecane posty

Gość Cyc12

Witam byłem w związku z dziewczyna z dzieckiem 2miesiace rozstalismy się z tego powodu bo jej pisałem o tym że to nie moje i miałem wątpliwości i głupie myślenie o jej byłym ze cpun itd i jej to wypominalem wiem że nie powinienem ale byłem z nią szczery A to normalne że z początku miałem obawy ale przez ten czas bardzo się z nią żyłem i czułem jakbym nia znał od dawna i pytanie do was czy mam jeszcze u niej szanse wiem że ludzie się nie zmieniają od tak na to potrzeba czasu teraz wiem że coś mnie to nauczyło i wyciągam z tego wnioski A tak naprawdę dziecko nie jest nic winne tylko nie wiem dlaczego miałem takie myśli

Gość gość
Może za dużo analizujesz, albo masz jakies fobie.

Gość gość
I od początku tej znajomości dogadywalismy się jak nikt inny A dzielilo nas 200km wiem że ja zranilem tym co pisałem ale człowiek się potrafi zmienić i docenić to co stracił a to mój pierwszy taki poważny związek z dziewczyna z dzieckiem i trochę się wystraszyłem nie miałem tego instynktu nie wiem co więcej tu napisać mam 22 ona 24

Gość Cyc12
Nie wiem już sam co robić dac jej czas jak pokazać że się zmieniłem i wyciągiem z tego wnioski i już takich błędów nie popełnie

Gość Cyc12
Co wy o tym sądzicie?