Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1 komunia chrzesniaczki mojej a szwagierk ubrala sie jak dzivka

Polecane posty

Gość gość

Zebyscie nie myśleli, nie zazdroszczę bratu, jestem aktualnie sam, ale nie lubię zobowiązan. Bratowa jest niezła, chociaz nie moj typ i nigdy jakos mnie nie pociagala. Dawno ich nie widzialem, bo chyba z rok, no i dzisiaj przyszla, sukienka ledwo zakrywajaca tylek, czarne szpilki takie z wiazaniami wiecie, wlosy i makijaz zrobione, nagle fajna z niej d**eczka. Ale głupio, ze do kosciola ubrala sie jak na dupcing. W kazdym razie ona sie schylila, siedzialem za nimi i... Kuti mi stanal, kurde mialem taki wzwod, ze myślałem że stamtąd nie wyjdę :O I nie tylko ona, jeszcze kilka sie tak ubralo jak pod latarnie

Gość gość
Ile ty masz lat? 13? :O

Gość gość
Jaki nagle przyzwoity sie znalazl!szczescie brata w oczy kole

Gość gość
Juz sie odezwaly. Co to za szczęście? Miec babe na stale jedną i jeszcze dziecko, a lat nie mam 13, chociaz moze poped taki jak młodzieniec.

Gość gość
Jakbyś miał jakąkolwiek, to by ci nie stawał w kościele :P

Gość gość
Dokładnie, typowy prawiczek koniobijca.

Gość gość
Pare tygodni nie miałem baby to mówię uczciwie

Gość gość
Nie masz kasy na agencje, więc jest problem :D

Gość gość
:D ha ha ha ha zawsze się fajnie pośmiać, jak ktoś ktoś pisze swoje fantazje. Daje 5/10 za twórczość.

Gość gość
Hmm prowo daje 3/10

Gość gość
Mówcie co chcecie, ja mam seks kiedy chce, nie w agencji, chociaz trochę się musze nameczyc, bo rzadko daja na pierwszej randce, ale są i takie. Takze opuszczam was niedowiarki zazdrosne, nara.

Gość gość
może myślała że ksiądz ją przeleci :D

Gość gość
gość dziś Mówcie co chcecie, ja mam seks kiedy chce, nie w agencji, chociaz trochę się musze nameczyc, bo rzadko daja na pierwszej randce, ale są i takie. Takze opuszczam was niedowiarki zazdrosne, nara. x Nie idź, zostań ja ci wierzę :) i już cię lubię, a nawet dałabym ci na pierwszej randce . . . . . swój numer telefonu :)

Gość mlooodaaa6722
ja wierze ze to nie jest prowo. Mialam rok temu komunie chcrzesniaka.w duzym miescie. poszlam do kosciola 1 godzine wczesniej gdy bylo niemal pusto.Usiadlam w polowie lawek. I co rusz takie dziunie z wiosek sie dosiadały. Ja w glebokim szoku ze tak mozna :O Ewidentnie ludziska z okolicznych wiosek.ALbo babki ubrane w ciuchy z lumpa z lat 90 tych.(takie zloto,srebrno odpustowo sylwetrowe),albo dziunie w szpielczkach,kabaretkach, gdzie mini ledwo posaldki przykrywa...Bylam gleboko zniesmaczona. Z 10 dziewczyn widzialam w takich strojach. Oczywiscie byla prarada strojow,kto sie lepiej pokaze,kto ma krotsza mini,kto ma wiecej tatuazy.Nikt zadnych piesni w kosciele nie spiewał :D Pomoijajac fakt z,e nie jestem zbyt religijna,moi rodzice tez. i jestem panną.(tez bym mogla przyjsc w mini teoretycznie); Ale ja sie ubralam w sukienke w kolano i obcas na grubym klocku. Z szacunku do kosciola i powagi sytuacji. uwazam ze takie kurfice powinno sie wypraszac z kosciola...Niech siedza gole w tych restauracjach i na fotkach.ALe kosciol to jest sacrum.