Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat i zero doświadczeń

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i zero doświadczeń jeżeli chodzi o kontakty z facetami. Mam kogów, ale nigdy nie miałam partnera. Baaaa... nigdy nie trzymałam faceta za dłoń, nie całowałam się, nie mówiąc już o czymś więcej. Owszem byłam zauroczona kilka razy ale zawsze ze strony faceta był ten sam tekst: ,,Jesteś super! Fajnie się z Tobą gada, ale nie jesteś w moim typie. ". Strasznie mi ta moja samotność dokucza.

Gość gość
Tez niectrzymalem za reke kobiety. Szalencem trzeba byc, zeby sie umawiac w kolko na randki. Kilkanascie ich bylo przez 10 lat i to wszystko. Nie mam takiej checi jak kiedys, wiem jak bedzie. Bedzie wyobrazala sobie kogos innego. Poza tym mam juz 41 kobiety sa coraz brzydsze, a mlodszych nie zaczepiam, olewka, z daleka popisze chwile, nie pojade. Musialbym byc nie soba zeby mnie kobieta nie odrzucila, nie mam na to nacisku. Nie zakochuje sie juz w slowach, zdjeciu. Zj..baly mi moje nadzieje.

Gość gość598
miałam taką samą sytuację do 29 roku życia, zero pocałunków, zero randek itd ale się moja sytuacja odmieniła, poznałam przez internet faceta i jak na razie jest fajnie :) Także się nie załamuj, będzie dobrze :)

Gość to ja autorka tematu
Ja wcale nie chodzę na randki. Nigdy jeszcze na takiej nie byłam. A faceci w których byłam kiedyś zauroczona to tacy, których dobrze znałam.

Gość to ja autorka tematu
Boję się, że już na zawsze będę sama. Nie siedzę ciągle w domu. Mam pasje, które realizuję.