Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Adrianna czy Ewelina?

Polecane posty

Gość gość

Które imię dla córeczki wg Was ładniejsze? Waham się.

Gość gość
Obydwa , Adrianna mniej spotykane

Gość gość
Poczytaj sobie jakie są obie dziewczynki. Imię często zobowiązuje ;) nie znam żadnej Ady. Ale znam parę Ewelin, dwie wpadły jak miała 16l, trzecia tez lubi bardzo seks ale się ładnie trzyma, ma 30 lat i tylko przygody, żadnych wpadek, czwarta tez gościnna w kroku i wulgarna, tylko jedna znam w miarę porządna, przedszkolaka, w wieku 33l wyszła za mąż i małe dziecko.

Gość gość
Coś w tym jest, bo też znam same puszczalskie Eweliny. Adrianna chciałam nazwać córkę, bo mąż Adrian, ale się rozmyślilam.

Gość gość
Ja znam Adrianne, dobra mama, pyskata, nie odpuszcAjaca. Za to Ewelina hehe jak wyżej lubi facetów na jedną noc ;)

Gość gość
Ewelina to jedno z najpaskudniejszych imion moim zdaniem choc Eweliny ktore znalam byly fajne, no ale imie..... . Adrianna moze byc, byle nie Adriana

Gość gość
Zdrobnienia ładne od obydwu

Gość gość
Adrianna. Ewelina paskudne.

Gość gość
Nie wierzę w gadkę, że różne osoby mogą mieć taki a nie inny charakter ze względu na imię. Adrianna ładne imię Ewelina faktycznie twarde.

Gość gość
Adrianna zdecydowanie

Gość gość
Co to znaczy że imię Ewelina twarde? Mi się Adrianna nie podoba bo brzmi tak chłopsko. ADA JAK CYBORG

Gość gość
Znam trzy Ewelki i każda jest cudowna

Gość gość
Czesiek

Gość gość
EWELINA, bez dwóch zdań!

Gość gość
Adriana ale przez jedno n.

Gość gość
01:49 Mi się wydaje że ładniej przez dwa "n".

Gość gość
Znam dwie Adrianny i ta przez jedno n jest dziwaczna i niestandardowa. A ta przez dwa taka typowa księżniczka. Bardziej kobieca :D

Gość gość
Ja mam na imie Ewelina i nie jestem puszczalska! ;) ale powiem szczerze ze jakos tak w wieku nastoletnim nie przepadalam za moim imieniem. Nawet nie wiem z czego to wynikalo. Znalam trzy Eweliny... 1. lat ok 30, kolezanka z podstawowki/gimnazjum. Arogancka i dziwna. Wyznawczyni innej wiary i trzymajaca "ze swoimi". Nie wiem jak z puszczalskoscia ;) 2 lat ok 30, wzorowa uczennica od zawsze, po studiach wyjechala i zostala za granica. Jeden staly partner, wyszla za maz za swojego drugiego w zyciu chlopaka, ma dziecko, lubi psy, ambitna. 3 lat ok 40, nie trawie suki... ;) zlosliwa, wykorzystujaca swoje stanowisko, niekompetentna... dzieci, maz. Za to Adrianne, Ade znam tylko jedna i tylko jedno moge o niej powiedziec.. jest zdrowo szurnieta, ale to tak naprawde kwalifikujace sie do leczenia. I to wlasnie Adrianna brzmi twardo przez "r". Ale imie mi sie podoba, jestem za Ada :) moglabym tak nazwac dziecko.

Gość gość
O, przepraszam, "znam" jeszcze jedna Eweline.. ale to tak bardziej w formie "opowiesci z osiedla" :/ to ta z puszczalskich. 30-40 lat, slaba praca, coweekendowe wypady do klubow konczace sie w wiadomy sposob.. bezdzietna i chyba bez specjalnych planow na przyszlosc..

Gość gość
Adria,Adi,Ewelinka,Ewi-ładnie :)

Gość gość
Adrianna, jedno z moich ulubionych imion

Gość gość
Znam jedną Ade tylko - nierob na utrzymaniu męża co rodzi dzieci. I ma pretensje do męża, zywyciela całej 4ki, ze nie pomaga w domu. Pracuje z tym mężem to sie nasluchalam. Btw żeby nie było - gość nie w moim typie, mam męża swojego i rodzine. Ten kolega "narzeka" nie wiem w sumie po co. Znam Eweline x3 i niestety potwierdzam wersje z puszczalskimi. Jakby się tędy kierować to żadne imie mi nie pasuje. Ale pewnie tą drogą to wiele imion by nam odpadało na starcie bo się z kims kojarzy.

Gość gość
Adrianna to nie Ada!!!

Gość gość
Ada to skrót od Adrianny, ale jest też samodzielne imię Ada

Gość gość
też jestem Ewelina :) i nie byłam puszczalska - współżyłam tylko ze swoim mężem ;) kiedyś mi się to imię nie podobało, ale w szkole moich dzieci zrobiło się dość popularne :) na mnie mówili: Inka - od EwelINKA, Inuś, Ewelka

Gość gość
a i pracuję na odpowiedzialnym stanowisku znam dwie Eweliny - i chyba wszystko zależy z jakiego środowiska kto się wywodzi, bo moje koleżanki Eweliny to babki na poziomie :)

Gość gość
Znałam trzy Eweliny i wszystkie to niezła patologia

Gość gość
Ewelina sliczne, Adrianna dziwne jakies, ale nie brzydkie, a te gadki o puszczalskich to chyba tylko na kafe, ile poza tym podszywow zeby sie na kims wyzyc.jak czytam upodobania na temat imion, to 90% "inteligencji" wybiera paskudne, bezdzwieczne i przypominajace kod literowy moim zdaniem typu Iga,Ina, Ada czy Pola, natomiast z ladnych dziewczecych sie wysmiewaja ze cukierkowe lub patologia.Niedlugo kazda co ma imie na wiecej niz 3-4 litery bedzie patologia, bo kafe tak powiedzialo.

Gość gość
jeszcze tu nie przeczytałam że tylko 3 literowe imiona są ładne więc nie wymyślaj..

Gość gość
jak ktoś się obraca wśród patologii to obojętnie jakie imię ma "koleżanka" ;)