Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostaje nam 1000 zł na życie, nie wyrabiamy, czy jesteśmy rozrzutni?

Polecane posty

Gość gość
Zrezygnuj,obniż,zamień A jakim prawem my zwykli polacy nie mamy prawa żyć na poziomie nowych ciuchów a nie z ciuchbudy,lekarstw,codziennych owoców i warzyw Nie stać nas na wyjazdy,na zwykłe ciasto w święta,na pieprzony codzienny obiad z warzywami i chleb za 2,50, A czemu mam kupic chleb za 1,59,czemu mam nie jeść tak jak ty chleb z wyższej półki,jakim prawem nie stać nas na bilet by gdziekolwiek jechać!!! Czemu mamy wybierać miedzy chlebem a lekarstwami!!

Gość gość
mi tez po oplaceniu kredytu,rachunków, kupieniu biletu miesiecznego zostaje ok 1000 zł.Niestety tez ledwo mi starcza,zycie niestety jest drogie.

Gość gość
A mam 600 zł na dwie osoby... Masakra jakaś

Gość Vs
Oboje pracując, zarabiacie 3000 zł ? Bez urazy ale gdzie wy pracujecie? Nie kpię z żadnej pracy, ale aby dwie młode, pracujące osoby, z kredytem, zarabiały tylko 3000 tys ? Swoją drogą, to kto wam dał kredyt przy takich zarobkach? 2000 tys. płacicie rachunków miesięcznie - to całkiem sporo... przy takich zarobkach.

Gość gość
Ot następny oderwany od rzeczywistości,mniemam żeś z gangu rydzy.a Ot 3000 w dwie osoby? Nieee to niemożliwe!

Gość Vs
gość dziś Wypraszam sobie. Po prostu, zastanawia mnie, dlaczego osoby zarabiajace tak mało, porywają się na kredyty. I tak, uważam, że średnie zarobki 1,5 tys. zł. to niskie zarobki. Fakt nie doczytałem fragmentu o chorobie męża autorki, co może ważyć na wysokości wynagrodzenia. Nie chcę obrażać ludzi o takich zarobkach, ale kurczę, w Polsce jest na prawdę dużo różnego rodzaju sposobów na dorobienie,. Sam tyle zarabiałem, gdy zaczynałem pierwszą pracę. Ale trwało to 4 mies, potem dostałem podwyżkę, no i było to wiele lat temu, kiedy ogólnie ludzie nieco mniej zarabiali. Nie chodzi o to, aby każdy zarabiał po 5 tys. ale serio 3 tys. w dwie osoby... przy dobrych wiatrach to na złomie sie tyle zarobi, bo przecież nawet Biedra czy inny Lidl, lepiej płaci - wiem bo mam znajomych również pracujących na kasach w marketach.