Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karofenstabmo

Mój chłopak zabrania mi tatuażu

Polecane posty

Gość Karofenstabmo

Jesteśmy ze sobą już 3 lata, on od początku wiedział, że lubię tatuaże i kiedyś będę chciała sobie zrobić. Z wykształcenia jestem artystką, taki tatuaż sama sobie zamierzam narysować. Nie ma to być jakieś byle co, ale duże dzieło malarsko-graficzne. Proponowałam mu kompromis - zadowolę się małym tatuażem, początkowo miałato być nutka muzyczna na nadgarstku. Nawet tego nie akceptował, powiedział, że ze mną zerwie.... Tatuażu nadal nie mam, ale nie wytrzymam długo. Zamierzam pokryć całe plecy - po to, żeby w warunkach normalnej pracy nikt go nie widział, nawet latem, bo t-shisrt to przykrywa. Dobrze wiem, jak większość społeczeństwa ocenia ludzi z tatuażem. A mój ma być dziełem sztuki. Robię go DLA SIEBIE. Jak ten problem rozwiązać? Zrezygnować z marzenia.... czy rozstać się z partnerem? (w innych kwestiach się doagadujemy). I co teraz?

Twoje ciało, twoja sprawa. Skoro facet nie akceptuje wytatuowanych kobiet to musisz sama zdecydować co jest dla ciebie ważniejsze. On czy tatuaże.

Gość gość
Nie może Ci tego zabronić, wkurzają mnie faceci, którzy tak nienawidzą tatuaży :O

Gość gość
nie wierz ze wprowadzasz do ciała toksyczne substancje które wedruja po całym organizmie i osiadaja np wezłach chonych sledzionie watrobie a nie muwic o duchowych zagrozeniach bo to od demon masz te zzachcianki poprostu robiac tatuaz zapraszasz ich do swojego ciała i dla tego biblia zabrania tatuowania ciała

Gość gość
tatuaż jest na całe życie, a taki d**ek byle krócej ;P

Gość gość
Mądry facet. Jak Ci on nie odpowiada, daj mu kopa w d...

Gość gość
Faktycznie, bardzo mądry. Jak się dobrze nakręci to nawet będzie jej majtki wybierał.

Gość gość
Up

Gość gość
Chłopak sobie moze zabraniać twoje ciało robisz co chcesz i miej gdzieś jego opinie