Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewny problem. Od pewnego czasu jeżdzę autobusem z pewną dziewczyną. Chciałbym do niej zagadać, jakoś ją poznać jednak jest jeden problem. Jestem nieśmiały i boję się aby nie uznała mnie za natręta\zboczeńca. Czy ma ktoś jakąś poradę?

Gość gość
zagadaj raz, ale nie śledź jej, nie nagabuj znowu

Gość wegewege
haha mam podobny problem, jeżdżę z kolesiem i też bym chciała zagadać, ale nigdy sie to nie wydarzy, bo za bardzo mnie onieśmiela :P może kiedyś, jak będę pod wpływem alko to jakoś mi się uda zachować zimną krew :D

Gość gość
Alko najlepszy pomysł

Gość gość
Moze zaczep ja na fejsbuku, polub cos co dodala, a potem powiedz czesc w autobusie. Chyba ze nie znajdziesz jej na fb to nie wiem

Gość gość
Alko albo zjaraj sie

Gość gość
Autorze, może odprowadz nowa kolezanke do domu? :)

Gość gość
Powiedz:- Dzień dobry. Proszę bilet do kontroli.:)

Gość gość
gość 23:10 dobre dobre! :D:D

Gość gość
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Gość gość
Heh, problem w tym że jadąc autobusem ona zazwyczaj znajduje się w grupie swoich koleżanek, więc takie śmiałe pomysły raczej pewnie odpadają

Gość gość
ja wiem czy takie dobre, przecież jak jest z wawy, a jeszcze lepiej z pragi, to na bileciku nie skończy, jeszcze 300 stówki z chłoptasia wyciągnie :)

Gość gość
Nie no, z******te pomysły xdd

Gość gość
A tak na serio, jakaś porada? Niby wiem, jak rozpocząć rozmowę ale po prostu ona jest inna niż wszystkie dziewczyny. Po prostu boję się odrzucenia, wyśmiania i tego co napisałem w pierwszym poście. Wiem, że to takie głupie się anonimowo pytać, jednak w sumie nie mam innego wyjścia

Gość gość
Ale i tak dzięki za napisanie tych legitnych sposóbów xd

Gość gość
mozesz zagdac tylko nie na chama jakos w koncu nie chcialbys by przez reszte roku patrzyla na ciebie jak na jakiegos zboczenca w pociagu :)

Gość gość
musisz uważać, młode siksy paplają wszędzie gdzie się da, po twiterach, facebookach, w okolicy, wszyscy wezmą cie za pryszczatego zboka :/

Gość gość
przez jakis czas nie odzywaj się do niej tylko zerkaj i jak spojrzenia się spotkają to uśmiechnij się i juz wiecej na nia wtedy nie patrz - ma być to nauralne. Przy paru okazjach tak zrób, zwykły krótki usmiech i naturalne zachowanie, a po jakimś czasie jak będziesz ją mijał np. w drzwiach rzuć krótkie "cześć" usmiechnij się i idz w swoja stronę. Długo Ci to zejdzie, ale warto zacząć w miarę naturalny, nieschizowy sposób, żeby nie wyszło, że stalker z Ciebie ;)

Gość gość
A moim zdaniem powinnieś sobie odpuścić próbę zagadania. Skoro do tej pory, sama nie podeszła to znaczy że raczej nie jest Tobą zainteresowana.

Gość gość
22.40 znowu jakiś fajfus uważa, że kobieta powinna podejść do niego, bo on nie ma odwagi.

Gość gość
gra miłosna julia była z alefu pilnuj się K bo to gra wojenna już? wierzysz w boga?

Gość gość
22.44 Znowu jakaś królewna z drewna się rzuca, bo jaśniepani nie może podejść i zagadać, korona by z głowy spadła.