Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eberle

Obciąganie wcale nie jest zdrowe.

Polecane posty

Gość Eberle

Niektórzy mówią że to porcja białka i cennych mikroelementow. W Gdańsku licealistka dostała wrzodów w jamie ustnej które nie chciały zniknąć. Po badaniach okazało się że to kiła!! Udało się to wyleczyć ale wstyd był potworny bo nie dało się tego zwalić na przypadek.

Gość gość
To trzeba to robić w gumie. Są specjalne prezerwatywy o smaku bananowym i poziomkowym.

Gość gość
kiła nie jest wyleczalna tylko zaleczalna/podleczalna należy używać prezerwatyw do każdego rodzaju seksu, badać się i mieć stałego partnera

Gość gość
no wstrząsające po prostu :o oczywiście, że jak każdy kontakt seksualny ten też niesie ryzyko zakażenia STD, i to nie tylko kiłą, ale hcv, hiv, opryszczką itd.

Gość gość
kiła to średnia przyjemność, ale do przeżycia miałem, 30 dni zastrzyków penicyliny, to wyjątkowo niewygodna i upierdliwa przyjemność

Gość gość
no psychicznie zdrowe na pewno jest

Gość gość
Poza tym jest ryzyko że kobieta może zadrasnąć albo nawet ugryzć i zakazenie gotowe.

Gość gość
Sa prezerwatywy czosnkowe ja takie najbardziej lubie od razu mam mieso doprawione mniam

Gość gość
Pewnie obciągała w klubach tuziny ku'tasów czarnym i arabom to nic dziwnego, że załapała syfa. Polska na szczęście jest w europejskich statystykach na samym dole jeśli chodzi o liczbę osób z chorobami wenerycznymi - przodują UK, Niemcy, Hiszpania, Włochy i Holandia.

Gość gość
Robienie loda powoduje raka przełyku

Gość gość
Różne choroby powoduje bo bakterie spod napletka dostają sie do przewodu pokarmowego a te z jamy ustnej do warg sromowych i szyjki macicy. To nie księża wymyślili tylko wyniki badań.

Gość książę jezykowy
To jak ktoś chce strzelić żonie czy szefowej minetke to ma sobie wysterylizować język? Można co najwyżej wyplukać usta wodką albo postać tabletki na gardło. Ale.wszystkich bakterii nie wybije.

Gość wilhelm podpaska
Obciągnęłaś mi w pociągu Obciągnęłaś mi dwa razy Ale mi to nie przeszkadza Jestem przecież kolejarzem.