Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On pisał z inna

Polecane posty

Gość gość

Cześć . Potrzebuje pomocy , rady , a może po prostu wsparcia . Sama już nie wiem co mam robić , trochę się pogubiłam . Sytuacji wyglada tak : chłopak z którym jestem 3 lata , ogółem nasz związek był naprawdę świetny . Czułam się przy nim bezpiecznie ufałam ze mnie nie zdradzi , był dla mnie . Moi rodzice są w Anglii i on tutaj był dla mnie wszystkim . Widywaliśmy się dzień w dzień . Wiadomo , czasem się pokłóciliśmy ale o p*****ly . Zawsze przyjeżdżał do mnie i godziliśmy się . 3 tygodnie temu , pokłóciliśmy się byłam bardzo zła i chyba intuicja podpowiedziała mi żebym weszła na fb . A tam natknęłam się na tajne wiadomości , które miały się usuwać . Przypadkiem wyświetliły się i mi .. treść tych wiadomości z jego była miłością jest dla mnie bardzo boląca . Pisał jej se nie wie czy mnie kocha Pisał do niej ci chwile diabełku i chciał żeby wysyłała mu snapka.. a nawet raz napisał ze ma wolny wieczór (jakby zachęcał żeby przyszła . Lecz następnego dnia oba na poważnie napisała ze może się spotkają , zrobią co trzeba i gotowe . Wtedy on już napisał ze nie . I powiedział ki ze wtedy się otrząsnął i zastanowił się co on w ogóle robi Pisanie trwało jedynie 3 dni , ale nie wiem ci by było gdybym tego nie przeczytała . On twierdzi ze już nie chciał z nią pisać . Rozmawiał już o tym wcześniej z kolega bo go to męczyło i podobno mu tez mówił , ze już nie chce z nią pisać ze zrobił głupotę . Lecz wtedy tez widywaliśmy się codziennie I najgorsze jest to , ze nie wiem jak mógł pisać do niej po tym jak się widzieliśmy ... jest to dla mnie bardzo przykre Teraz mówi mnie ze mnie bardzo kocha ze nie wie czemu to zrobił , ze było to głupie pisanie , ze nigdy by się z nią nie spotkał . Wiem ze w związkach dzieją się gorsze rzeczy i pary są ze sobą nadal . Ale ja nie wiem co mam robić Kocham go on ciagle mówi ze nigdy się to nie powtórzy ze chce ze mną być ze kiedyś zapomnę . Ale koj światopogląd się zmienił . Myśle ze nawet jak znajdę kogoś nowego to on tez nie będzie taki idealny i zrobi to samo lub gorzej i nie wiem .. bo poza ta sytuacja wszystko jest dobrze Dalej ciagle jest przy mnie . Ja aktualnie mam paranoje i sprawdzam wszystko co chwile , boje się ze po prostu zeswiruje . Zaproponowałam badanie wariografem czyli wykrywaczem kłamstw . Zgodził się choć uważa ze to marnotrastwo pieniędzy 1500 zł , a on wie ze mnie kocha zer ego nigdy nie zrobi i ze jest pewny . Jednak ja tej pewności nie mam Myśle ze po tym badaniu upewniła bym się jak jest i mogli byśmy zaczac na nowo . Ale nie wiem czy nie będzie mi to siedziało ciagle w głowie. I nie wiem czy będę umiała zaufać .. a czułam i czuje w nim wielkie wsparcie ... dlatego nie wiem czy potrafię to zakończyć , ale nie wiem ile tak wytrzymam . Jestem ciagle roztrzęsiona i płacze co chwile .. Proszę o poradę osób o podobnych sytuacjach Czy jesteście razem , czy się rozstaliście . Jak to wyglada Przepraszam za niespójność , napewno o czymś tez zapomniałam , ale przy pisaniu wzięły mnie emocje

Gość gość
Pewnie kopnie cię w dupsko bo za dużo świrujesz, będzie cię miał dość jak się nie ogarniesz i uspokoisz.

Gość gość
Strasznie cienkie prowo. 0/10. Lepiej szykuj się do zakończenia roku szkolnego dzieciaku.

Gość gość
Już zawsze gdzieś w głowie będziesz miała, że z nią pisał, zaufanie już nigdy nie będzie takie samo, ciężko przekreślić związek, ale masz szansę na nową piękną miłość. Pozdrawiam

Gość gość
Tez uważam ze to provo, badanie wariografem to inna cena.

Gość gość
Badanie wariografem to taka cena Sama to sprawdzałam

Gość gość
Przede wszystkim tak, jak szanujesz sama siebie, tak poważają Cię inni. Facet to kłamca, kiedy ma predyspozycje do zdrady emocjonalnej - czego Twój się właśnie dopuścił - to będzie się to powtarzało w przyszłości. Być może nie dajesz mu tego, czego on potrzebuje, także nie pasujecie do siebie. On może zaprzeczać, ale ludzie rzadko kiedy mają samoświadomości na tyle, by prawidłowo odczytywać i uzewnętrzniać swoje potrzeby. Nie świruj, tylko zakończ ten pseudo związek, póki nie doszło do czegoś poważniejszego (a szanse, że w przyszłości tak będzie, są duże). Facet z którym jesteś wykazał się ogromną niedojrzałością, nie potrafił z Tobą porozmawiać, tylko od razu poleciał się pocieszać do innej. Nie rokuje. To schemat, który będzie powielał. I nieistotne, że żałuje, i to wszystko, co do Ciebie teraz mówi, piękne słówka. Miej godność i zakończ to. Samoocena się Tobie podniesie, a on być może zrozumie kilka faktów i zacznie nad sobą pracować, sam dla siebie. Znajdziesz kogoś kto będzie Cię traktował dobrze. Wartościowe kobiety, które się szanują, zawsze znajdują ostatecznie wartościowego partnera. Powodzenia.

8:20 - to podrzuć link. Ja też szukałem ceny badania wariografem i również nie zgadzam się z tezą, że to 1500pln.

Gość gość
Sami życzliwi tu piszą...Facet popełnił błąd może jeszcze wtedy nie wiedział czy cię kocha, ale mimo wszystko opamiętał się w porę, nie zdradził choć miał możliwość, jezeli go kochasz to daj mu szansę i zapomnij bo inaczej wpadniesz w jaką paranoję i nerwicę, a w sumie wszystko wygląda już ok

Gość gość
gość dziś Sami życzliwi tu piszą... xx Rozsądni, być może mający więcej wiedzy praktycznej. Pełnoletni facet, to nie debil, by nie wiedział, że zdradzać swojej kobiety nie wolno. A jeśli to robi, jest zwyczajnym skończonym chamem bez zasad moralnych. Tej przypadłości nie leczy się ''od jednego przypadku'' i przeprosin, tylko w trakcie długotrwałego procesu pracy nad własną postawą i charakterem. Facet powinien się za to zabrać samodzielnie, a Autorka wątku powinna poszukać kogoś bardziej odpowiedzialnego, by nie pogłębiać swojego i tak już złego stanu emocjonalnego.

Gość gość
http://wariograf.com/ Tutaj 1500 zł A Wy o jakich cenach mówicie ? Dostałam tez wycenę z jednej strony 4000 zł za 2 osoby ale to przesada Jeśli chodzi o wasze komentarze . Czytałam dużo stron , jak działa mózg . I po prostu nie jesteśmy w stanie być do końca wierni jednej osobie . Choć ja taka osoba jestem dlatego ciężko mi to zrozumieć Ogółem nie wiem co mam dalej robić . Ten związek był naprawdę świetny . Czułam wielkie wsparcie , był chłopak był bardzo dobry dla mnie . Nigdy bym się po nim tego nie spodziewała i to jest najgorsze . On mówi ze tez by się tego nie spodziewał . Ze chyba nie zdawał sprawy z tego co robi. Nie musiał ze mnie tak skrzywdzi . Jak z nim przebywam wszystko jest okej Jedynie jak zostaje sama wszystko mi się przypomina i meczy . Jeszcze z nim będę . Widzę ze z moim stanem psychicznym jest coraz gorzej Powiedziałam ze jak mamy być razem to wariograf i psycholog . Zobaczymy co poradzi psycholog . Spróbuje , ale nie będę robiła nic na sile . Najgorsze jest to , ze właśnie przy nim moj stan jest dobry