Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj bylem u prostytutki

Polecane posty

Gość gość

I powiem wam, ze jak mi ta lala otworzyla drzwi i sie do mnie uśmiechnęła to poczulem, ze żyje :) Czysciutka pachnaca rozowa bułeczka, dziewczyna , mega kulturalna i przemiła. A seks? Doslownie ja z wlasna dziewczyną. Wyszedlem od niej na miekkich nogach. https://www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/247530

Gość gość
To w poniedziałek udaj się do wenerologa :)

Gość gość
Prostytutki uprawiaja seks w prezerwatywie wiec sa mniejsze szanse na chorobe weneryczna nizz u takien "normalnej " kobiety, ktora uprawia seks stosujac tabletki antykoncepcyjne.

Gość gość
Mialem zalozona gumke podczas seksu, wiec nie musze. A dziewcze dosłownie anioł w ludzkiej skórze...

Gość gość
Tez bylem u niej. Z nia przestalem byc prawiczkiem. Super mila kobieta. Teraz od kilku miesiecy tylko z nia sie spotykam.

Gość gość
Czyli jestesmy szwagrami:) Podaj rękę 🖐️

Gość gość
Lecz się psycholu

Gość gość
Nie psycholu tylko normalny mezczyzno. Wy kobiety wzielyscie sie za zmnienianie swiata i to sa skutki waszego neofeminazizmu. Chcialyscie.byc rozwiazle i chcialyscie miec rozwiazlych mezczyzn to macie. Tylko konsekwencje wam przeszkadzaja ale.to juz wasz problem.

Gość gość
Uprawiasz sex to nie jest normalne tylko chore psychicznie i nie tylko bo na bank jesteś zarażony chuj wie czym sex lubi wariat

Gość gość
Jeszcze powie ze jest normalny

Gość Kato
Jestem kawalerem koneserem i milosnikiem kobiecego piękna. Dla mnie kobiety sa zjawiskowe, sa bóstwem cudem, darem natury i solą w oku tej ziemii.

Gość gość
Ja chodzę regularnie. Wolę zapłacić 100 zł i oproznic jaja niż oddawać wypłatę dla d***** domowej. Uwierz mi że to lepsze rozwiązanie. Aha, i coś dla malkontentów: nie ma dla mnie żadnej różnicy czy umrę na hiv czy na zawał. Zycie ludzkie i tak jest dzisiaj c***a warte.