Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból jajników

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam zdiagnozowane PCOS. Od roku jestem na hormonach aby wyregulować miesiączki. Na lewym jajniku mam torbiel od roku (3cm). Miałam też kiedyś zapalenie jajników i pochwy i powstała mi też nowa torbiel ale po 2 miesiącach znikła. Ginekolog systematycznie wysyła mnie na badania CA125. Pierwsze brałam luteinie a teraz jestem na tabletkach antykoncepcyjnych. Mam 22 lata, nie myślę teraz o dziecku chociaż cały czas w głowie mam tą świadomość, że nie będzie łatwo bo co wizyta jajniki są większe i mają więcej pęcherzy. Mój problem z którym chce walczyć i wygrać jest ból brzucha i jajników. Pisząc tego posta nie mogę się dotknąć w okolicy podbrzusza bo wszystko mnie tam boli, często tracę apetyt, mam częste nudności, jestem osłabiona i po ciężkiej fizycznej pracy umieram dniami w łóżku z powodu bólu jajników. Czy ktoś może mi doradzić co mam robić? Nie ma dnia kiedy nie biorę silnych leków przeciwzapalnych i przeciwbólowych. Robię często sobie ciepłe okłady na brzuch żeby poczuć ulgę ale ciężko się żyje z

Gość gość
Nie uprawiaj sexu z facetem to nie będzie bolało