Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łysa głową u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, czy ogolilyscie się kiedyś na lyso? Mój partner mówi, że to będzie wielki błąd jak ja bym się na to zdecydowała i chce mi wybić z głowy ten pomysł. Zwierzylam się też koleżance -tylko na mnie popatrzyla i stwierdziła, że się tylko w taki sposób oszpece. Miała któraś podobnie?

Gość długowłosa91
moja koleżanka w gimnazjum ścięła sie na prawie łyso (chyba ze 2mm włosów miała), ale zrobiła to bo lubiła papugować po starszej siostrze, która wtedy bawiła się w laskę nazi. Uważam, że niektórym kobietom to pasuje, ale musza być mega kobiece. Np. aktorka Danai Gurira czesto jest albo łysa albo prawie łysa i jej to pasuje, ale biała kobieta będzie wyglądać jak naziolka albo chora na raka (albo chora na głowę)

Gość gość
Tak, miałam ogoloną głowę 2 razy. Za pierwszym razem potrzebowałam pieniędzy, a za to można dużo zarobic. Drugi raz zrobiłam to bo miałam ochotę. Cóż, jest to niesamowite uczucie. Najpierw szok, ale potem wrażenie wolności i czegoś niezwykłego. Niestety powrot do dlugich to katorga. włosy dość długą rosną. 1,5-2,5 cm na mies. Czy lysa kobieta może dobrze wygladac? Moja fryzjerka twierdzi, ze jestem stworzona do tego, bo mam regularne rysy itd. Ale moim zdaniem zadna z nas nie jest. Dobrze wiec zaopatrzyć się w perukę, coby sie jacys idioci nie czepiali.