Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam w prezencie od tesciowej na komunie wnuka perfumy i kolczyki z Avonu

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobiły? W weekend komunia i dostałam od tesciowej perfuma i kolczyki z Avonu. Zrobiło mi się przykro, pachniałao mi to upokorzeniem z lekka. Miałyście może tak kiedys?

Gość gość
Ja bym się ucieszyła, ze na komunie wnuka daje mi prezent, nawet nietrafiony

Gość gość
A co byś chciała chanel?!

Gość gość
avon ma tragiczny skład, sama chemia uczulająca, mam alergie po nim tak samo jak po oriflame

Gość gość
Biedactwo niewydarzone

Gość gość
Ja też mam uczulenie po avonie, po takim żelu pod prysznic z miodem to aż mnie skóra piekła i swędziała, skład tragiczny, same bromki, ciężka chemia. Starsze pokolenie myśli, ze jak czegoś nie ma w sklepie tylko sprzedaż przez posrednika to jest to z automatu luksusowy towar. Schowaj to gaawno do szafki i za pare lat będzie jak znalazł dla teściowej pod choinkę ;)

Gość gość
co to je perfuma? to jakiaś markia smartfona?

Gość gość
perfuma wyszła wieś z autorki a fujjjj teściowa fuj fuj jak mogłaś

Gość gość
zapewne z okazji tego że jest debilką, powinna dostać słownik języka polskiego tępaczka

Gość gość
Powinna ci kupić Domestosa i Mopa

Gość gość
Ja podziękowałabym nawet jak byłby to prezent nietrafiony i doceniłabym jej dobre intencje, że pomyślała o mnie. A już na pewno nie żaliłabym się. A prezent? Po pewnym czasie wystawiłabym w kartoniku przy śmietniku, mogę się założyć, że po godzinie już by go nie było. Ucieszyłby inną osobę.

Gość gość
MARNE PROWO

Gość gość
gość dziś MARNE PROWO xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Może i PROWO, ale zdarzają się takie sytuacje, że gość przynosi nietrafiony prezent. Dobrze jest wiedzieć jak w takiej sytuacji się zachować. Mnie też zdarzyło się kiedyś dać taki prezent, wiem, że obdarowani nie byli zachwyceni, ale nie dali znać po sobie, że coś jest nie tak. Sprawa wyszła po kilku latach, ale ja już wówczas też byłam mądrzejsza. Jestem im wdzięczna, że wówczas nie zatruli mi wspólnego biesiadowania, ja szczęśliwa, że ich obdarowałam czymś, z czego powinni się cieszyć, oni nieco zasmuceni z mojego bubla. Na szczęście już nie popełniam takich błędów.

Gość gość
dziś rozmawiamy o konkretnym przypadku a nie jakiś nietrafionych prezentach. autorka napisała o upokorzeniu za kosmetyk z avonu. Na kilometr śmierdzi prowokacją a wy się niemal nie posracie z wrazenia

Gość gość
każda by chciała dostać taki prezent Ja od teściowej nic nie dostaję na imieniny