Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komunia

Polecane posty

Gość gość

Witam, na komunii dziecka mojej żony z którą mam dziecko, będzie jej były mąż z kobietą i cała jego rodzina wraz z naszą. Jak mam się czuć ??

Gość gość
Normalnie, jak maz i ojciec bo i tamto dziecko ma biologicznego ojca.

Gość gość
Tak tak oczywiście każdemu łatwo mówić w niezręcznej sytuacji... siedzieć obok i się wkurzać...

Gość gość
I myśleć, być jak piąte koło u wozu...

Gość gość
egoista z ciebie a jak dziecko miałoby się czuć gdyby nie mogło zaprosić swojego ojca bo fagas matki go nie chce widzieć

Gość gość
Dziwne rozumowanie. Co z tego, że jej były mąż będzie? Nie należy się tym przejmować, bo to nic takiego.

Gość gość
Nie lubie jak ktoś żyje w zażyłych kontaktach z byłym... poza tym w przeszłości dużo się wydarzyło, nie chce tu wszystkiego pisać. Nie umiem się sztucznie uśmiechać do danej sytuacji, co może jeszcze mamy się serdecznie przywitać i po piwie wypić ??

Gość gość
Każdy patrzy jak dziecko miałoby się czuć, a mi konkretnie chodziło żeby ktoś spojrzał z mojej perspektywy na sytuacje, jeszcze w dodatku dobry kolega znajomy wszystkich którzy bedą na komunii, każdy jest ważny i powinien wygodnie się czuć prawda ??

Gość gość
Pozatym nie jestem żadnym fagasem, proszę zajrzeć lepiej do słownika co to oznacza. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie do końca, chodziło mi generalnie czy miał ktoś takie odczucia lub sytuacje. Pozdrawiam.

Gość gość
U komunii dziecka mojej siostry będzie tylko kilka osób: Ja jako ciocia i chrzestna, dziadkowie czyli moi rodzice i rodzice dziecka czyli siostra z mężem. Głupota robić z komunii jakieś wielkie imprezy i spraszać całą rodzinę. Ale jak sobie wziąłeś głupią babe z przychówkiem to tylko do siebie możesz miec pretensje. Żadna bezdzietna panna Cię nie chciała?

Gość gość
Pytanie retoryczne...