Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skandal we wsi

muszka ś

Polecane posty

Gość gość
moglbys

Gość gość
34

Gość gośćbledny
A panno cxy jak czy wolna narazie?!!!!

Gość gość
Stara panna.

Gość gośćbledny
Dzieki i odemnje!! Coraz bardziej mi sie ona podoba?!!!

Gość gość
Muszka jest świetna:) tylko nie wolno Jej wk...wiać;)

Gość gość
Mucha to psycholka

Gość gość
Nowy kolega spamera szybko odnajduje się w nieznanych realiach.

Gość gość
Nowy kolega spamera szybko odnajduje się w nieznanych realiach.

Gość gość
WILK_1946 2015.02.21 [14:3 @Agent Agent jestes zwyklym Tchorzem i Konfidentem jak Grota Nestle wyzywal od najgorszych ku/rew Magda78. To samo robil z Wadi i Wiedzmami Amstaf czy jak od wielu tygodni byl spamowany temat Wadi to siedziales cicho i trzesles du/pa ze strachu zeby sie nie narazic Chamom z ERO!!! Historia Wilka1946 i Agenta Znamy sie do poczatkow Bacowki nad Jeziorem to ze Agent wyszedl z Trollowania ma wlasnego nicka i jakas pozycje na ERO jest w duzej mierze moja zasluga. Ci co znaja nasz historie dokladnie o tym wiedza. Zaczynal jako Troll na moim temacie a pozniej moj podszyw wiele z nim przegadalem zaczecajac go ze fajnie pisze i warto pojsc swoja droga i zbudowac wlasna pozycje na ERO zawsze go w tym wspieralem na wszystkie mozliwe sposoby i bylismy w dobrych relacjach. Choc jego niechec do przjecie na kontakt na miala telefoniczny spotkania w realu pozowdowala ze nie bylem nic zainteresowany do czasu zmiany tego podejscia jako osoba z ktora chcialbym sie zaprzyjaznic bo dotego jest potrzebny real u Wilka. Dlaczego Agent to zrobil??? Nie jest prawda ze uznal Wilka za najwieksze zagrozenie na ERO ktore bez powodu atakuje innych. Powod jest prosty wielokrotnie w przypadku gdy tematy Wadi byly atakowane zarzucalem Agentowi ze nie dosc ze nie pomaga w bronieniu tych tematow zachowuyjac sie jak nielojalny tchorz zeby nie narazic sie chamom na ERO a byly to takie przypadki 1. Sprawa Amstafa - Amstaf wchodzi iwywzywa do kur/ew Wadi i reszte dziewczyn 2. Sprawa Tabasko - wielotygodniowe spamowanie tematu tak zeby zajechac psychicznie Wadi wyizolowac i doprowadzic do jej odejscia 3. Wiele drobniejszych atakow na Wadi Za kazdym razem Agent ktory swietnie sie bawil z Wadi i Wiedzmami znikal jak tchorz udawal ze nic sie nie dzieje. Jak Wilk spacyfikowal Amstafa i Tabasko wracal i znowu milo sie bawil.Ale przy sprawie Tabasko posunal sie dalej nie dosc ze nie pomagal to jeszcze mial gebe pelna frazesow jakie to nieetyczny jest ze Wilk to co robi Tabasko dokladnie w sposob lustrzany przenosi z tematow Wadi na Tabasko co pozwolilo Wadi zlapac oddech i uruchomic w miare spokojnie bez wielkich zaklocen nowy temat. Ale Agenta bolalo ze publicznie nazywam go tchorzem i nielojalnym wobec Wadi ktora podobno tak lubi jak i reszte Wiedzm zawsze w chwilach zagrozenia okazywal sie nielojalnym tchorzem. I to jest jego jedyna motywacja Agenta dlatego co zrobil to mu wytknalem publicznie to go tak zabolala ze posunal sie do tego ze zachowal sie jak ostatni Tchorz i Konfident ze zglosil do usuniecia Wilka ktoremu w duzej czesci zawdziecza swoja pozycje na ERO bo do dzisiaj mogl pozostac zwklym Trollem niczym wiecej to Wilk go z tego wyciagnal i namowil do zbudowania wlasnego Nicka Avatara pozycji i historii na ERO wspierajac na kazdym kroku jak tylko moglem Agent jest malym czlowieczkiem nie potrafil przyjac na klate oceny swojego zachowania ktora mu sie nalezala wygrac z Wilkiem sporu publicznie bo byl nie do wygrania wiec jak konfident poszedl do Redakacja Kafe wykorzystujac to ze pracuje tam wielu ludzi ktorzy sami uczestnicza w ERO ichcieliby byc gwiazdami ale Wilk im to blokuje nie potrafia wygrac z Wilkiem w normalnej rywalizacji wiec kasuja tematy a teraz wykorzystujac donos Konfidenta Agenta uzyskali pretekst zeby zablokowac mojego Nicka. Wilk ma to w d***e poradze sobie tak czy tak to drugorzedne. Chodzi o to ze uwazam ze to jest podobna nielojalnosc wobec Wilka ze strony Agenta jak ze strony Wadi roznica jest tylko taka ze z Wadi bylem blisko prywatnie ale Wadi nie zawdzieczala mi tyle na ERO a Agent na ERO zawdzieczal mi jesli chodzi o swoja pozycje prawie wszystko na moim nicku jako podszyw sie wylansowal to Ja namowilem go do zbudowania wlasnej pozycji i wspieralem zawsze na wszystkie mozliwe sposoby. A teraz proboje sie wylansowac na pogromce Wilka i obronce Chamow i Spamerow z ERO jak Amstaf Tabasko i jej cale chamskie i bezczelne towarzystwo ktore spamowalo Wadi i Wiedzmy itp Chcial zostac bohaterem ERO a zostal zwyklym Tchorzem i Konfidentem szczytem nie lojalnosci i nie wdziecznosci na ERO tym zostal tym co zrobil taka jest moja cocena.

Gość gość
wilk1946 2014.10.08 frida6 My tu mamy wielki dom spotkań z 10 sypialniam na pieterku dla gosci. Sypialnie po 30 m z własna wewnetrzna łazienka i wielki oknem adachowym i kominkiem wśroku. Tam an skórze przed kominkiem Agent w ramach naglej pomocy damie zerznie cie sotro od tylu bez pytania o zgodeusmiech.gif Ja w tym nie bede uczestniczyl ale na Agenta jeszcze zadna sie nie skarzylausmiech.gif Wiec decyduja ma dzwonic czy nie???

Gość gość
wilk1946 2015.02.09 @Tabasko Nawet nie wchodz mi dzisiaj w droge wy/pie/dalaj z tego tematu!!! Zazdrosne babsko. Ja nie jetem Wadi ma w du/pie opinie na ERO i czy mnie ktos lubi. Bo ci kur/wa mowie nie bedziesz miala Wojny o Wadi bedziesz miala Wojne z Wilkiem. I ja przegrasz!!! Wiec trzymaj sie od Wilka tematow na kilometr!!! Idz zalosne zadrosne o ochlapy adoracji mezczyzn spamujace Babsko swoja droga. Chcesz Wojny???

Gość gość
wilk1946 2015.02.11 bledny Ujadajacy kundelku Tabasko na Ciebie tez ma haka no bo co by sie stalo gdyby ujawnial Twojej zonie ogniste wymiany mailowe miedzy wami i bilingi z mostwem twoich telefonow i wszystkie smsm miedzy wami??? Ujadajacy Kundelku Tabasko spadaj do brudnej windy gdzie twoje miejsce bo tylko tam nie jetes impotentem i to jest wszystko co masz do zaoferowania zakochanej w tobie kobiecicie

Gość gość
wilk1946 2015.02.05 @Bledny Wielbicielu seksu w brudnej windzie oboje z Tabasco jestescie tak beznadziejni bez charyzmy i polotu ze musicie sie posuwac do chamskiego spamowania tematow Wadi zeby z nia wygrac choc ona z wami nawet ni ewlaczy i zupelnie nie wie ze toczy jakas rywalizacje z wami Zenada To sie dobraliscie Ale zle trafiliscie bo Wadi to Wilka Przyjaciolka nie jest na ERO sama Rozpoczynanie z Wilkiem Goralem wojny na ero to naprawde glupi i samobojczy pomysl Trzymajcie sie z daleka od Wadi reszty Wiedzm i Wilka a bedziecie mieli spokój na ERO Nie to zatanczymy po Goralsku na ERO

Gość gość
wilk1946 2015.02.11 @Wadi Cytat wadera69 wczoraj Dobrze, ze leżących nie kopie. A co ty mi mozesz jeszcze bardziej chamskiego i nielojalnego zrobic??? CoTy straszysz mnie? Nie badz smieszna Ja sie niczego nie boje zachowalem sie dokladnie tak jak powinien sie zachowac Przyjaciel a Ty mnie sprzedalas za poluranosc na ERO. Ale nie licz ze nie bede bronil swojego dobrego imienia ktore oplulas. Jestem w kazdej chwili gotowy do publicznej dyskusji jak bylo w sprawie Tabasko niech wszyscy ocenia czy zachowalas sie fer wobec Wilka. Wystarczy ze powiem prawde nic wiecej nie musze robic i przegrasz ta dyskusje i swietnie o tym wiesz ze dalas d**y na calej lini wobec osoby ktora nic zlego ci nie zrobila poza tym ze jako jedyna twardo stanela za toba jak Przyjaciel kiedy wszycy cie olali i bylas o krok od odejscia z ERO. Chcesz publicznej dyskusji o swoim postepowaniu zapraszam!!! Chetnie publicznie porozmawiam bo prywatnie juz nie bede bo klamiesz w zywe oczy na ERO!!!

Gość gość
AgentWieczorowąPorą 2014.09.04 Ja się u Wilka nie upijam. Wiem, że mnie lubi i w ogóle, ale jak sobie po kolejnej nalewce przypomni moje początki, może być niewesoło usmiech.gif

Gość gość
samansara 2015.09.09 Tym osobom, osobie raczejpechowiec.gif Pragnę przekazać. Nie znam Matuzalema, zdania z Nim nie zamieniłam. Jeśli Twoja dzisiejsza pomarańczowa działalność przeciw Matuzalemowi, ma związek z wczorajszym moim apelem do Ciebie. Jesteś bardziej niż żałosnysmutas.gif Przytoczę Twoje słowa.. "Idzie ci okres? Emocje są złym doradcą" A to co przeczytałam.. Posty Wilka1946 myślałam, że to żart.... ....cóż, kolejna komedia dla kretynow. Aktorów mamy dwóch.lapka.gif

Gość gość
wilk1946 2014.06.27 Jacek 81, gość dziś Chłopcy nie znacie Mnie wiec spokojnie wam wytłumacze, moja cierpliwosc dla was własnie sie skonczyła nie bede z wami toczył zadnych i nternetowych wojen, ani straszył sadem. Dlatego proponuje spotkanie w realu i to jescze dzis poswiece ten piekny wieczor w bacowce nad jeziorem albo i noc i przyjade z moimi przyjaciolmi do miejsca wpolowei drogi pomiedzy wami a mna, dostaniecie szanse na uczciwa walkke jeden na jeden jesli wygracie nikt was nie ruszy macie moje słowo honoru a u mnie honor wazniejszy do pieniedzy. Ale jesli przegracie a tak własnie bedzie chyba zepodbnie jak ja od 30 lat trenujecie sporty walki z naciskiem na sytemy wojskowe usmiercania przeciwnika w ciagu 15 s, postarm sie wam nie zrobic krzywdy tylko obezwładnic. Z przyjaciołmi przywiazemy was nogo do powalonego drzewa kazdy z was dostanie na gola d**e po 100 pasow i nago wypuscimy do lasu tak zeby do najblizszej drogi lub wsi było z 5 km. I mowie teraz smiertelnie powanie bo nie jest to zadne internetowe zgrywanie twardziela tylko powazna propozycja spotka nia w realu i to dzisiaj wiec czekam na wasza odpowiedz, Ja i moi przyjaciele jestesmy juz gotowi i mozemy wsiadac do aut. A z naszej paczki to ja jestem ten najbardziej ugodowy ii milosnik pokojowych rozwiazańusmiech.gif Wie c czekam na kontakt i usstalenie miejsca albo przepraszacie znikacie stad i nigdy pod zadnym pozorem nie startujecie do nikogo z mojego stada i zamykamy sprawe a wy nigdy wiecej nie pojawiacie sie w Baacowce. A jesli myslicie ze uchylicie sie od spotkania w realu jak tchorze i bedzie z za bezpiecznego ekranu skomlec i ujadac to pamietajcie ze z waszymi charakterami kiedys komus nadepniecie na odcisk i to komus kto bedzie znał wasza tozsamosc bo wczesniej sie z wami zakumplował i ten ktos wkurzony na was odezwie sie do mnie zeby sie zemscic i Ja Wilk i moi przyjaciele przyjedziemy po was w najmniej spodziewnym momencie i zrobimy z wami dokladnie to co wczesniej opisałem ale wtedy nie bedzie juz szansy na przeprosiny. A wilki sa cierpliwe wiec moge poczekac nawet kilka lat ale kiedys was dopadne. Nie bede wam mowił co macie zrobic, podejmijcie decyzje jak mezczyzni czyli szybko zdecydownie i z pokora przyjmujac jej konsekwencje o ktorych w miły i kulturalny sposob was poinformowałem. ja juz sie wiecej do was nie odezwe czekam tylko na decyzje bo nie wiem czy rozpalac ogniosko nad jeziorem z przyjaciolmi i kapac sie na golasa i pic gorzale czy wsiadac do samochodow, wiec prosze o szybka decyje macie 10 min od 20.25 pozniej bedziemy juz rozmawiac tlko wrealu nie wnecie tak jak Wilki rozmawiajausmiech.gif

Gość gość
wilk1946 2014.06.28 Wrocił Wilk do swojej Bacowki i widze tu mnostwo ludzi ktorych nie zapraszałem a do tego sa niemili dla jej własciecieli. Wiec powiem krotko wypie**alac!!! A jak ktos nie posłucha to niech sie dziewi ze skonczy nago przywiazane do pnia drzewa ze 100 pasow na goła d**e a poznie nago po lesie 10 km do najblizszej drogi lub wsi. I to nie w necie tylko w realu. Wiec jeszcze wypie**alajcie stad natychmiast, bo mnie wk**wiacie a moja cieprliwosc sie skonczyla. I juz wiecej ostrzezen nie bedzie. A nasze nastepne spotkanie nie bedzie w necie tylko w realu. I niewazne czy miesiac, 6 miesiecy, rok czy 5 lat przyjdzie taki moment ze ktos komu nadepneliscie na odcisk podana mi wasze dane i odwiedze was w realu z przyjaciolmi w najmniej spodziewanym momencie i pojedziemy na wycieczke do lasu z ktorej bedziecie wracac na golasa z sina d**a od pasaow. Ja zostaniecie bedziemy was totalnie ignorac jakbyscie byli niewidzialni a ja spokojnie pozapisuje sobie wasze nicki i poczeka cierpliwie na spotkanie w realuusmiech.gif

Gość gość
wilk1946 2014.10.25 Amstaf Nie sciemniaj tylko umawiaj sie ze starszym 43 letnim facetem 175 cm wzrostu i 80 kg wagi do reala Niewazne co chlopczyku napiszesz nie umowisz sie wyjdziesz na tchorzausmiech.gif Tylko spotkanie w realu moze uratowac Ci twarzusmiech.gif A jak sie juz posiklaes ze strachu to w*********j z tego tematu albo zachowuj sie z szacunkiem do kobiet A jak tu zostaniesz i bedziesz chamski to pojade z toba jak z Jacek 81. Zaloze temat Amastaf jest tchorzem i przez nastepny rok bede codziennie go podbijal zeby byl na szczycie listy. Najesz sie chlopczyku takiego wstydu przed kobietami na ERO ze do konca zycia jedyna c*pka jak bedziesz lizal bedzie ta na monitorze kompa

Gość gość
_kreska_ 2014.09.17 @matuzalem -obrazasz kůŕěwko non stop, tylko robisz to w sposob kobiecy kamuflujacy I politycznie poprawny. Ale o subtelnym sposobie to ty smieciu pojecia nie masz. Jestes hipokryta stronniczym. Obiektywizm jest ci calkowicie obcy. Odwracasz kota ogonem ratujac sie manipulacjami jak juz jestes w narozniku. Na takich jak ty nie dzialaja argumenty slowne, tylko strzal na pysk z bani. Aha I wiem, ze wspmaga cie tutaj pewna szmata ktora ma profil blue, ale udziela sie jako gosc. Bez odbioru. haha

Gość gość
_Widmo _ 2015.09.09 czekam Wolf na Twoja decyzje dotyczaca usuniecia want z tematu, sam widzisz ze nie pasuje do naszej wspolnoty i od wczoraj nas atakuje i nie jest przychylna naszej wspolnociesmutas.gif znasz moje zdanie na jej temat Wolf a wiesz ze ja nigdy sie nie myle bo znam gawiedz jak nikt inny x Co za pedau

Gość gość
mozliwe, ze zdystansowany sie zrobilem. Napewno za sprawa tego, ze popracowalem nad swa agresja, bo juz szyby tluklem glowa i uznalem ze powinien mnie cechowac spokoj i opanowanie. Wiadomo, ze kazdy wykazuje jakis prog bolu, agresji i ma granice swej cierpliwosci. Dystans tez mamy za sprawa wysokiego poziomu testosteronu w androgenach. Ale to tez udreka troche ten hormon, bo wlacza sie brawura i nieprzemyslane decyzje, odwaga graniczaca z glupota nawet. No trza panowac nad soba, bo wisi nad nami kaganiec w postaci kodeksu karnego. hehe