Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robiłyście przez te 20 lat, że do 40 tki

Polecane posty

Gość gość

nie zdąrzyłyście urodzić pierwszego dziecka. Pytam poważnie i to nie chore na niepłodność itp.kobiety, tylko kobiety zdrowe.

Gość gość
Co cię obchodzi to, kto kiedy dzieci rodzi??

Gość gość
Po to jest forum. Zresztą nikogo nie krytykuje kiedy rodzi tylko pytam z ciekawości.

Gość gość
Nie spotkałam odpowiedniego faceta.

Gość gość
Normalne forum nie służy takim kretynskim pytaniom, w realu też ludzi o to pytasz? Czy już odwagi brak?

Gość gość
Uczyłyśmy się ortografii. Ty nie zdąRZyłaś

Gość gość
Mogę powiedzieć na przykładzie swojej cioci (bliźniaczka mojej mamy ). Moja mama miała już 19 letnia córkę czyli mnie a jej siostra urodziła w wieku 41 lat.Do tego czasu mówiąc najprościej korzystała z życia i dorobiła się swoją praca całkiem niezłego majątku.Zwiedzila potężny kawał świata,obracała się w elicie.Dodam ze nie jest to typ puszczalskiej,bo wszystko to robiła z mężem :).Teraz ma 10 letnia córeczkę i 6 letniego synka,oboje dzieci zdrowi,a ona wyglada serio jak 30 latka(nie ukrywając kasa robi swoje,ze tak wyglada,stać ja na wiele rzeczy). Moja mama jest już babcia od 2 lat :).

Gość gość
Oboje dzieci zdrowe miało być :)

Gość gość
Rodzilam w wieku 37 lat. Co robiłam przez ten czas? Czerpała z życia pełnymi garściami, studiowałem, pracowałam, zwiedzalam świat jednymnslowem żyłam na luzie bez większych zobowiązań.

Gość gość
22.25 A aż tak ci się nudzi, że odpowiadasz na kretyńskie pytania?

Gość gość
Uczylam, pracowalam, zwiedzalam, pracowalam.Praca ani warunki nie pozwalaly (Rozjazdy,zyvie na walizkach)brak mieszkania.Brak meza Teraz mam.to wszystko a mi sie.nie chce...maz namawia.

Gość gość
Uczylam, pracowalam, zwiedzalam, pracowalam.Praca ani warunki nie pozwalaly (Rozjazdy,zyvie na walizkach)brak mieszkania.Brak meza Teraz mam.to wszystko a mi sie.nie chce...maz namawia. Xx Lepsze to niz Kotarka

Gość gość
23:12: aż tak ci się nudzi, że piszesz kretynskie komentarze?

Gość gość
Cieszyłam sie malzenstwem we dwoje ( do 37 roku) , urzadzalam dom, uczyłam sie, pracowalam bardzo duzo i z sukcesami, zbudowałam sobie markę, zdobywałam przyjaciól itd. Zresztą nie bardzo widze róznice sprzed i po dzieciach, bo zawsze żyłam intensywnie.

Gość gość
Szukalam odpowiedniego faceta i sensownej pracy

Gość gość
Równie dobrze można zapytać kobiety, która urodziła młodo: a to co ty będziesz robić od 40 wzwyż skoro dzieci już odchowane? No chyba się położysz do trumny, no bo co ty będziesz robić następne 40 lat życia? A w praktyce to będzie robić dokładnie to samo, co bezdzietna osoba w przedziale 20-40 lat (czyli co chce).

Gość gość
A co ci do tego lampucero, pilnuj swojej tzipy.

Gość gość
To raczej nie twoja sprawa. Strasznie nudne życie musisz mieć skoro tak cię obchodzi życie innych. Lepiej idź z dzieckiem w piłkę pograć.

Gość gość
Hahaha pytalas juz o to zjepie umyslowy na innym temacie, taki bol dupki masz o pozniejsze macierzynstwo lampucero zeszmacona?

Gość gość
Tu autorka. Mam 36 lat i nie mam jeszcze dzieci, planujemy tak za rok. Chciałam wiedzieć jak życie innych wygladalo, czy bylo podobne do mojego. Tez pracowałam, podróżowałam, i sie dorabiałam, teraz wykańczamy dom i za rok będziemy gotowi na dzidziusia. A dla kogo glupi temat, to niech nie wchodź. Naprawdę masz takie nudne życie, że musisz czytać głupie teksty koleżanko...

Gość gość
Czytam przy porannej kasie, przed wyjsciem do pracy , lampucero

Gość gość
z koleżanką to ty krowy szczać prowadzaj, lampucero wścibska

Gość gość
Jest 3 opcje A/ cieszyły się życiem B/ realizowały sie zawodowo i żal im było ryzykować wypadnięcie z tej dobrej passy C/ poszukiwały faceta co do którego by całą pewnością mogły stwierdzić że go kochają i że ten facet z całą pewnością kocha je, za młodu człowiek nie wie jeszcze tak dokładnie czego szuka, ani co jest dla niego dobre, dlatego tyle matek młodych jest po rozwodach

Gość gość
07:55 albo jak w moim przypadku poprostu nie myślą o dzieciach. Mam cudownego męża fajna pracę w której ciąża i macierzyński nie będzie problemem. W ogóle fajne życie. I nie myślałam o dziecku poprostu. Dopiero teraz plata mi się ta myśl po głowie. Ale czy się zdecydujemy? Nie wiem. Im później tym ciężej jets zrezygnować z wygody i się zdecydować na dziecko.

Gość gość
Pracowalismy bardzo duzo, do tego czeste podroze, odkladalismy tez pieniadze na dom. Patrzac teraz z perspektywy czasu to podrozowalabym mniej, szybciej odkladajac na swoje 4 katy, ale tych wspomnien i obrazow nikt mi nie odbierze i mam co opowiadac, jedynie dziecko moglabym miec z 2lata wczesniej urodzilam majac 37l ale zawsze nie bylo czasu

Gość gość
Im starsza kobieta tym trudniej zajsc i większe ryzyko chorób płodu.

Gość gość
Ja mam 35 lat, ślub w czerwcu potem postaramy sie o dziecko. Długo nam zeszło urzadzanie się, znalezienie stabilnej pracy i swojego kąta. Potem moja trzyletnia choroba. Teraz wszystko jest na dobrej drodze do zostania rodzicami.

Gość gość
Roniłam po kolei kilka ciąż z rzędu. Satysfakcjonująca odpowiedź?

Gość gość
używałam życia wyłącznie dla siebie, luzik, że hej a nie zapieprz. Przecież człowiek nie żyje 1000 lat

Gość gość
Nie mam mieszkania a lat mam 39