Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta, w dojrzałym wieku 37 lat rzuca faceta

Polecane posty

Gość gość

Czy kobieta, która w dojrzałym wieku 37 lat rzuca faceta z argumentem, że ten "ją ogranicza", "jest niewystarczająco dobry" jest normalna? Słyszę coraz więcej takich historii. Gdzie się podział rozsądek kobiet?

Gość gość
Znalazła lepszego nowszego ciekawszego przystojnijszego bardziej interesującego bardziej nomalnego bardziej przewidywalnego itp.

Gość gość
Nie wiem czrmu sie dziwisz. Zycie jest 1

Gość gość
w końcu dotarło do niej to co wcześnoej o niej mówiłeś, że nigdy jej nie kochałeś, nie kochasz i nie będziesz kochał

Gość gość
To samo faceci robią, dzieci na tyle duże że zrozumieją a ona/ on od lat siedzą ze sobą bo są dzieci i tak trzeba. Pora zacząć żyć a nie wegetować jest ostatni dzwonek. Ciężko potem szaleć koło 50

Gość gość
Właśnie sobie pisze z kilkoma mężatkami na necie, one są poprostu głupie i zdesperowane, chcą wyrwać się na siłę od męża i zmienić swoje życie. Nie zrobiły tego do tej pory bo nie mają nic i są mało zaradne. Siedzą bo im wygodnie, szukają faceta który przyjmie je z dziećmi pod swój dach i zastąpi męża w ich utrzymywaniu. Może nie jestem w porządku bo chętnie się spotykam i zabawiam a potem urywam kontakt, ale też nie jestem świnią bo mógłbym pozwolić jej się przeprowadzić, była by praktycznie niewolnicą bo nie dość że już nie ma kontaktu z rodziną która mogła by jej pomóc to po opuszczeniu męża wszyscy by się od nie odwrócili. Pchają się na sex niewolnice które po miesiącu się nudzą i zmienia się na inne.

Gość gość
Gdzie taka 37-latka chce potem znaleźć faceta, jak już uroda przeminęła?

Gość gość
up

Gość gość
Alez bzdury. Zadbana 37latka moze wyygladac baardzo atrakcyjnie. Ja mam 47, i chociaz jestem mezatka, faceci wciaz na mnie leca i to sporo mlodsi:-).

Gość gość
Ja znam taką która rzuciła męża po prawie ćwierć wieku małżeństwa - gdy już wszystkie dzieci się usamodzielniły. I z perspektywy czasu bardzo dobrze zrobiła.

Gość gość
Może i taka 37-latka może wyglądać atrakcyjnie, ale dla 50-letniego faceta. Rówieśnik jej na pewno nie zechce.

Gość gość
01.06 oo jaki wróżbita :D skad te dane, ankietę robiles?

Gość gość
ja ma 38 i biega za mną 22 i 26 letni /młodzi chłopcy..

Gość gość
buahaha, chcą na starej piczy poćwiczyć sobie, a ty się podniecasz

Gość gość
to są poważni i porządni chłopcy nie tacy jak ty obleśny zboczeńcu!oni ratują ludzi.

Gość gość
Autorze, czy myslisz ze w tak mlodym wieku kobieta jest skazana na byle co? Na szczescie czasy sa teraz takie ze kobieta moze zyc jak ma ochote, a zycie jest za krotkie zeby spedzic je z palantem

Gość gość
A nie pomysleliscie, ze kobieta moze odejsc od meza po tych 15,-20 latach nie majac nikogo na boku? Znam kilka bylych mezatek z roznym stazem ktore odeszly dla siebie i nie mialy innego fagasa.

Rozsądek kobiety? Jak przez ćwierć wieku jest zdana tylko na siebie, musi się uczyć, pracować, mieć pieniądze na studia bo beznadziejny ojciec jej nie opłaci i na zadbanie o swoją urodę, figurę, na kredyt na mieszkanie, to tak sobie zmienia kiedy jej się tylko zażyczy.:) I słusznie. Mężczyźni lubią kobiety niezależne, to mają.:)

Gość gość
37-letnia kobieta nie jest może młoda, ale może być bardzo atrakcyjna. Może spodobać się 30-latkowi albo 50-latkowi. Jeśli w związku czuje się nieszczęśliwa i samotna, a trafia się ktoś, kto ją docenia, to ona, jeśli jest odważna, skorzysta z okazji. Niestety mężczyźni żyją w błędnym przekonaniu, że jak mają starą według nich żonę, to ona nie wywinie im numeru, a w związku z tym nie muszą się starać.

Gość gość
1:06 - co Ty możesz wiedzieć o zainteresowaniach 37 latków?usmiech.gif x Bo mam tyle lat chłopcze?

Gość gość
ja ma 38 i biega za mną 22 i 26 letni /młodzi chłopcy.. xxx Ile jeszcze jest tych bajkopisarek na kafe?

Gość gość
Może spodobać się 30-latkowi x Ee, że co? Po co mu stara baba?

Gość gość
Nieraz zadbana trzydziestoparolatka czy czterdziestka wygląda lepiej niż spasiona na fastfoodach dwudziestka..

Gość gość
21.00 - Zgadza się, ale taka nie jest dla starszych panów :)

Gość gość
21.00 tak, tyle ze dwudziestolatka nke zainteresuje się łysiejacym trzydziestoparolatkiem z piwnym brzuchem i buraczana twarzą, jakich pełno w Polsce. Ona będzie miała do wyboru kolegów w swoim wieku więc zejdzcie na ziemie podstarzali faceci bo to ze wy takich pragniecie to nie znaczy ze one was tez, takze pozostanie to tylko w sferze waszych marzeń ;). No chyba ze jesteście bardzo przystojni (ale ilu takich jest...) albo macie kupe kasy-ale wtedy wiadomo na co niunia poleci, bynajmniej nie na was tylko zawartość waszego portfela ;)

Gość Taki Zielony
To trochę taka dyskusja jak ta co było pierwsze kura czy jajko, zadbana 30 czy 40 będzie zadbana zawsze :-) a soczysta 20 jest soczysta :-) i może być kobietą mądrą życiowo podobnie jak dojrzałe kobiety :classic_cool:

Gość gość
Jestem facetem, mam 32 lata, przystojny, wysoki. Laski dziesięć lat młodsze chcą się umawiać i same zagadują.

Gość gość
Rozklapicha ?

Gość gość
22.09 - Podobieństwa się przyciągają, więc one są piękne, a Ty przystojny. Ale inni w Twoim wieku Ci mniej przystojni myślisz, że też mają takie powodzenie u tych pięknych ?