Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złoto ?????

Polecane posty

Gość gość

Hej, spotykam się z chłopakiem 7 Msc i na urodziny po miesiącu kupił mi bransoletkę ze złota później kupił mi złoty zegarek cały czas mi powtarza ze chce mnie ubierać w złocie a moje kolezanki na studiach krytykują mnie ze złoto brzydkie srebro lepsze i Wgl jak mam to odbierać pomocy !!???

Gość gość
złoto jest dobre. przewodzi prąd i nie reaguje na pole magneyczne

Gość gość
jak np chcesz zmontowac na pokładzie samolotu jakiś obwod elektryczny to go wnosisz w częściach jako bizuterie;)

Gość gość
Te wasze odp sa żałosne

Gość gość
dlatego niebawem wszystkie indywidualne zapasy złota będa rekwirowane jako zagrożenie terrorystyzczne:D

Gość gość
to samo z kamieniami szlachetnymi ze względu na właściwości piezoelektryczne. kilku bankierów przebierze sie za kontrole na lotniskach i beda rekwirowali błyskotki jako potencjalne bomby

Gość gość
ogólnie jak ktos kiedyś zwoduje samolot nad pacyfikiem przy pomocy gumy z majtek i skarpetek to bedziemy latać na golasa albo kombinezonach szytych pprzez linie lotnicze. oczywiscie nie za darmo. ale pamiętaj ze to wszsystko dla naszego bezpieczeństwa

Gość gość
a twój ffacet to musi być jakiś terrrorysta ze ma tyle złota. pewnie niedługo wysle cie na jakas wycieczke lotem czarterowym

Gość gość
a jak kto nie bedzie chodził na golasa tzn ze terrorysta bo ma cos do ukrycia

Gość gość
zanim wejdziesz do restauracji to bedziesz sie musiała wszystkim na wejsciu wypiąc czy tam aby jaka bomba sie nie zawieruszyła przypadkiem tylko komandosi z antyterrorystycznej bedą mogli nosic paski od pończoch zeby było gdzie ładownice i granaty przytroczyć

Gość gość
a pod wieczór przy ognisku na które trzeba bedzie opłacić pozwolenie bedziemy wspólnie przy dźwieku bembenków tańczyli indiańskie przytupasy rozkoszując sie czystym powietrzem i gwiaździstym niebem

Gość gość
interesują cie jeszcze jakieś szczegóły z naszego przyszłego społecznego bytowania?

Gość gość
taki jest ogólny plan spadkobierców wielkich stad bydła którzy odkryli na swoich pastwiskach złoża ropy. napatrzyli sie życie krów i tera to bedom ekstrapolowac na zycie społeczne przy uzyciu pieniądza fiducjarnego. ja sie im nie dziwie to jedyne co znaja sami po czesci są jak to bydło to co sie im dziwić

Gość gość
wiadomo gupi ma zawsze szczęście tera kombinuja jakby se zapewnic w przyszłości kopaliny których zaczyna brakowac to wpadli na pomysł ze zaleją wielkie miasta wodą. tam toche to odstoi a potem bedzie mozna w to szyb naftowy piertolnac.

Gość gość
Autorko niech twoje koleżanki na studiach nauczą cię pisać. Bełkot bez interpunkcji.

Gość gość
ogólnie towarzystwo granatem od siodła oderwane.

Gość gość
troche se nie radza z tym wszystkim pragneliby powrotu do prostego pasterskiego zywota ale niestety tam jest kilka benefitów z władzy z którymi żal im sie rozstawac i obecnie losy świata zalezą od tego jak rozwiążą ten swój osobisty dylemat

Gość gość
ale ogólnie rio bravo wpływa do jordanu tam w okolicach morza czerwonego. w okolicy jest kilka arabskich plemion indian które zagrażają ich stadom i brakuje jeszcze bonanzy dla pełnego obrazu sytuacji

Gość gość
jedynie moby dick posmiertnie wyszedł z tego jakoś in plus ale tez nie wiadomo czy xli innuici siedzący na polarnych złożach nie dadzą mu do vivatu

Gość gość
dlatego w razie gdyby czytał to jakiś agent fbi cia nsa etc to sie nie przejmujcie oddelegowaniem na biegun północny bo to tak naprawde awans jest;)

Gość gość
a i nie wiadomo czy naród wybrany nie pochodzi tak naprawde z alaski albo irkucka.

Gość gość
ale jakby co to szaraki albo reptilianie...sza

Gość gość
Chyba żartujesz jak facet coś kobiecie ze złota kupi a już na pewno nie polak kupił ci jakiegoś blaszaka za 10 zł i ci wmawia ze to złoto a potem i tak cię zdradzi

Gość gość
Dokladnie zdradzi glupia qrwe govvno wartą

Gość gość
podejrzewam ze mają taka maszynke do wymyslania cudów. tam w chooj elektroniki najpewnie zdywersyfikowanej infrastrukturalnie do wyliczania kombinacji plus internet do prowadzania problemów do rozwiązania. np "niewidzialność" wbiją to na neta ludki im to obrobia rozbiją na mniejsze problemy złożony system przyporządkowywania problemów do zagadnień matematycznych im to przetworzy na wzory do wyliczenia a ilościa zmiennych zajmuje sie jakis wielki skooorfysyn od kombinatoryki

Gość gość
a kolesie siedzą w kapeluszach ujepanych w krowm łajnie butach i im jakis sekretarz dostarcza wyniki z faksu oddalonego o trzy dni jazdy dylizansem

Gość gość
Zalezy co sie Tobie podoba, mnie sie np kolor złoty nie podoba, stad mam wszystko z białego złota. Laik nie dostrzega róznicy pomiędzy złotem białym a srebrem. Białe złoto jest tak samo warościowe jak popularna złota czternastka ( 585 inaczej). Wydaje mi sie , że Twoje koleżanki są zazdrosne.

Gość gość
wspolczuje ci autorko tych glupich odpowiedzi

Gość gość
bo rozwiązanie ze względu na efekt + jego interpretacja istnieje zawsze. tak naprawde to jest tak proste jak wyliczanie równań z jedna niewiadomą. kwestia szybkości obróbki danych

Gość gość
Teraz jest tyle podróbek jak cholera