Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

U mnie na wsi w ostatnich 7 latach straszne parcie na nowobogactwo

Polecane posty

Chaty wielkie z katalogów z ogrodami, SUV-y, gadżety, ludzie żyją po to żeby zacharować na brame otwieraną na pilota i traktorek do koszenia 500m2 trawnika...przez 9-letniego dzieciaka🖐️ świat sie konczy?

Gość gość
to boli cie anal czy nie?

Gość gość
Dobrze, że im się wiedzie.

Gość gość z   katowic
Parcie to jest na twoj pedalski zwieracz smieciu!! Krva przyrzekam, ze puki ja zyje pedalskie cwele takie jak ty beda jepane na kafe, az wytluke cale te chore robactwo!!!

tak to prawda karolku, cos w tym jest. nawet mimo ze niektórzy maja stanowisko prezesow albo wyplaty po 10 tys zl miesięcznie tez biora kredyty na chaty po 30-40 lat i buduja takie chaty jak u ciebie nowobogaccy. Słabe to jest to fakt. ale trzeba się pokazac wśród znajomych na jaką chatę nas stać. niczym się taki nowobogacki nie rozni od biedaka który bierze kredyt na mieszkanie

gość z katowic dziś Nie pukniesz mnie bo nie masz czym. Poza tym, powodzenia 🖐️ :D syzyfowa praca Cie czeka..CHŁOPIE!!

Gość gość
kato + karol= WNM ❤️

Zgadza się, jest to szczególnie widoczne w niektórych wsiach i małych miastach ;)

Gość gość
Kato koniecznie chce wsadzic karolkowi tylko wstydzi sie napisac .

Jeszcze jedno co mnie zastanawia, to skad ludzie realnie biorą na to kase...?? Jak widze to coraz mlodsi sie tak wozą limuzynami, SUV-ami spod igły, dawniej to szefo po 50-tce dorabial sie takiego auta, a dzis ledwo 30-stke przekroczy i juz "biznesmen"?? tak jak moj szef ktory jest tylko 4 lata ode mnie starszy.. jprdl

Gość gość
jakie to uczucie jak huj wchodzi w pupe? boli?

Aż tylu tych rodzicow bogatych...jest?? :o U mnei na wsi to bedzie kilkunastu. A wies 1600 mieszkancow.

Gość gość
Ale lepiej by było, gdyby w szałasach mieszkali? I nic ich to nie obchodziło?

gość dziś Błogie. Przyjemnie masuje prostate, aż do wytrysku obojga. Pasyw potrafi trysnąć nawet bez dotykania członka. Ma przy tym odlot w kosmos. Tak jak aktyw ;) :classic_cool: 🖐️ hehe

Gość gość
mniejsza o suvy i traktor, gorzej ze te domy z katalogow sa ochydne. i wielkosc nie ma tu nic do rzeczy.

gość dziś Nie. Przecież budują się też skromne, proste, nie wycudowane domy, bez "fajerwerków", całego tego nowobogackiego blichtru, który tu na wsi aż dziwi 🖐️ bo gdzie na takich zadupiach, takie wille..w ogole to nie pasuje do tutejszej rzeczywistosci. Wiekszosc ludzi tu nie mieszka w takich domach i nie jest taka bogata. Dlatego cała uwaga skupia się na tych kilku--nastu domach w okolicy, ktore przykuwają wzrok tym, ze są..."idealne". Przynajmniej wizualnie. Jak koorfa z hollywodzkiego snu. Oderwane od rzeczywistosci. I codziennie patrzysz na to, jak Ci ludzie w "Elizjum" patrzyli z biednej ziemi na Raj krążący kooorfa nad nią...

Gość gość
Zawsze tak było, jest i będzie, że jedni mają dużo, inni mało. Widocznie taki styl im się podoba.

Nie udawaj naiwnego, nawet jeśli ci młodzi ludzie jakimś cudem mają własny dobrze prosperujący biznes, to i tak założyli go za pieniądze rodziców.

Jest to wkoorfiajace. Mnie to wkoorfia. Niech sobie ida koorfa z tymi swoimi posiadlosciami mieszkac pod krakow np. albo wawe, a nie sie koorfa na zadupistej wsi panosza, pany/ie wielkie.

Gość gość
15:21 a na poczatku czujesz bol przy samym wejsciu rozwieranych miesni?

Gość gość
16:10 od czego?

Gość gość z katowic
Wlasnie piertolony cwelu, jak jestes grzmocony w anusa to boli cie to??

Gość gość
Ja mam taki idealny dom i firmę która zalozylem wspólnie z bratem i działamy do dzis zarabiam 100tys rocznie zona 50 tys i Se dobrze żyjemy a wy jepane ćwoki tylko narzekać potraficie i zazdrościć temu który umie głową ruszyć i goowno zamienić w pieniadze. Forumowe cymbały.

Gość gość
karol z jakiego regionu jesteś ? gdzie mieszkasz