Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z dnia na dzien się zmienił i mnie zostawił.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Poznałam przez internet chłopaka, który wydawał się w porządku na pierwszy rzut oka. Spotykalismy się. Pierwsze 3 spotkania były zapoznawcze on był zainteresowany dalszą znajomością chcial jak najwięcej się spotykac. Po drugim spotkaniu juz tęsknił, calowalismy się i przytulalismy. Czwarte i piąte spotkanie wybraliśmy się w góry i spacerowalismy w parku. Wszystko bylo dobrze ale troszkę nie bawilo mnie jego poczucie humoru i bolala mnie głowa po spotkaniach. Dajac szanse tej relacji aby sie rozwinela zaprosiła go na wesele moje przyjaciolki on w zamian za to zaprosił mnie na wesele kolegi. Kolejne spotkanie nasze było troszkę wymuszone. Miał zajęte popołudnie i przesuwal spotkania. Mój brat miał urodziny i zabrałam go ze sobą, poznał moja rodzinę i bratowa. Chciałam się otworzyć na ta relacje i stworzyć coś fajnego. Nastąpił czas wesela mojej przyjaciółki. Na weselu ani razu nie przytulił mnie nie pocałował i był totalnie oschly. Nie wiem dlaczego tak się stało. Lekcewazyl mnie wzrokowo. Poczułam się zaniedbana nie poświęcając mi uwagi. Wcześniej na spotkaniach dużo było ciepła i zrozumienia między nami. Poza spotkaniami pisaliśmy i kontakyowalismy się też wykazywał ze jestem dla niego ważna. Kiedy wracaliśmy z wesela płakałam i nie umiałam rozmawiać o niczym. Było mi strasznie przykro. Kiedy mnie odwiózł do domu napisał ze nie układa mu się życie, bo nie potrafi zrezygnowac z starych nawykow i zajec. On nie potrafi sie zaangazowac i nie lubi całować się publicznie i mnie przeprasza ale nic z tego nie będzie. Bardzo mnie to zabolało. Nie wiem dlaczego tak się stało...czy naprawdę nie odpowiadam mu jak dziewczyna. Czy naprawdę tak jest, że nie umie za bardzo wprowadzić mnie w swoje życie które jest napięte grafikiem.

Gość gość
nie analizuj tego, nie zastanawiaj się, z jakichś powodów facet stwierdził że to nie to i tyle. prawdziwego powodu nigdy nie poznasz.

Gość gość
Jak facetowi zalezy, to nigdy nie pusci kobiety

Gość gość
I bąka.

Gość gość
Kiedys, tez zawsze bolala mnie glowa po spotkaniach z jedna dziewczyna. Zawsze jak sie z nia calowalem byl potem bol glowy. Mysle, ze bylo inne ph sliny i ze wgle nie pasowalismy do siebie.

Gość gość
Wg tego co mówił nie wiele miał doświadczenia z dziewczyną. Mówił ze chęci miał ale nie pamięta kiedy tak długo się z kimś spotykał czy na jakiś randka był. Długo się nie spotykalismy zaledwie miesiąc.

Gość gość
Mial ładnego pitonga

Gość gość
Ból głowy odczuwałam po rozmowach z nim. Nie umiałam poskładać wszystkiego co mówił w jedna całość. Logicznie.

Gość gość
A poczulas cos do niego? Tzn zauroczylas sie?

Gość gość
Ból głowy miałam z tego jak opowiadał o sobie. Odczuwałem przy nim jakiś dyskomfort. Nie wiem z jakiego powodu nie umiałam poskładać w jedna całość tego co mówi. Poza tym miałam koszmary senne. Po rozstaniu się skończyły.

Gość gość
Zauroczylam się

Gość gość
Zauroczylam się

Gość gość
Wspominałaś że on niepotrafi zerwać z przeszłością. A może ona wiąże że z inną....Nie ma co sie przejmować, sama pisałaś ze nie do końca pasował do Ciebie. I nie analizuj tego co powinno być żywiołem. Więc glowa do góry i nie myśl juz o tym . Nie warto i tym mysleci bo to nic Ci już nie da...

Gość gość
Jeszcze dodam nie spaliśmy ze sobą.

Gość gość
Czasem tak jest ze próbujesz z kimś być na siłę trochę jest fajnie a później znowu masz wątpliwości

Gość gość
Najlepiej zostawić w spokoju. Tak pracował po 10 godzin plus praca dorywcza nawet w niedziele i był piłkarzem

Gość gość
Ciężko się w dzisiejszych czasach dopasować. Każdy ma inny charakter. Dużo iest ludzi którzy cenią sobie niezależność. Ale w związku jest najważniejsza tolerancja, kompromis, zaufanie.

Gość gość
A to sama sobie odpowiedziałas na pytanie,bo ni dałaś mu du/py więc dał noge

Gość gość
Na wszystko przyjdzie czas na sex tez. Mielismy okazję po weselu w hotelu ale tego mi się odechciało po tym jak się zachowywal na samej imprezie. To nie widziałam sensu.