Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się ich pozbyć

Polecane posty

Gość gość

Mam problem.Mieszkam z rodzicami, mężem i synem.Mam kuzynke i kuzyna,których pomagali wychować moi rodzice po śmierci ich taty.Byli u nas w prawie każdy weekend, święta, wakacje.Są bardzo związani z moimi rodzicami.Przyjeżdżają na obiady, kawę o różnych porach dnia ze swoimi rodzinami.Dzwonią tylko i pytają się moich rodziców czy mogą wpaść. Mój mąż i syn nie widzą problemu.Gdy chcę się przespać po nocce nie ma mowy,a moja mama mówi, że wyśpię się później. Mam się pospieszyć ze sprzątaniem bo zaraz przyjadą. Jesteśmy rodziną wielopokoleniową.Zawsze jak przyjadą to coś przywiozą, pomagają moim rodzicom.Traktują nasz dom jak swój. Do mojego pokoju nie wchodzą. Kuzynka pali nie ma problemu otworzy się okno nawet zimą. Przykładów mogę mnożyć. Moi rodzice do kuzynki nie pojadą bo mieszka na 4 piętrze tylko do kuzyna bo ma dom.Najgorzej jak się zjadą z dziećmi i do tego jeszcze moja córka z rodziną. Idzie dostać na głowę. Wszyscy kochają moich rodziców, a ja mam dość. Moja mama mówi że przesadzam i to jest jej rodzina .Nie wyprowadzimy się bo mieszkamy tu od zawsze.Mam dość chciałam się wygadać. Ostatnio gdy wszyscy się zjechali było nas 17cioro.Plus dwa psy.Było ładnie więc po kawie poszłam z wnuczką na spacer.

Gość gość
Zazdroszczę Ci takiej dużej rodziny

Gość gość
Mama ma rację. Mieszkacie w ICH mieszkaniu, więc oni mają prawo robić tam co chcą i przyjmować gości. Masz męża i córkę, czas dorosnąć i IŚĆ NA SWOJE. Tak tak, wyprowadzić się! To nic, że mieszkacie tam od zawsze, w domu rodzinnym zawsze się mieszka od zawsze.

Gość gość
jak bedziesz mieszkala w swoim wlasnym domu to wtedy bedziesz mogla pisac takie dyrdymaly

Gość gość
Mam 2 córki, które mają swoje rodziny.Mamy dom który miał być dla nas,ale mąż powiedział że lepiej dać córce. On uwielbia moich rodziców. Mieszka tu już 28 lat.

Gość gość
prowo

Gość gość
Nie prowo tylko moja gehenna.Rodzice mają po 70dziesiątce.I dla nich rodzina jest najważniejsza.