Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspolczesne kobiety tj 20 30 parolatki nie nadaja sie na matki i zony

Polecane posty

Gość gość

wspolczesne kobiety tj 20 30 parolatki nie nadaja sie na matki i zony

Gość gość
22.35 dokalsnie. A faceci to sie nadają?! Wieszkosc to kłamcy, chlejusy, zdradzacze, wieczni imprezowicze, mamisynkowie, prostaki i agresorzy. Nawet jak facet najpierw napiera na dziecko to zwykle nie ma pojęcia z Iloma obowiązkami i wyrzeczeniami to się wiąże, potem jak jego kobieta juz urodzi to uciekają bo ,,biedaki" uswiadamiaja sobie ze nie dorośli do roli ojca, przerasta ich to, wiec zabierają ,,zabawki z piaskownicy", ulatniaja się i zaraz ru...a inne laski. A kobieta zostaje samotna matka o której mówi sie ze ,,się puszczala" achaa, dobre sobie. Teraz nie ma z kim robić dzieci,faceci to PORAZKA!!! Utwierdzam się w tym na każdym kroku i nie chce mieć dzieci.

Gość gość
gość dziś - mam niestety bardzo podobne spostrzeżenia. A nieliczna grupa facetów, która naprawdę nadaje się do roli ojca sparowana często już w wieku lat nastu lub max 25. Mam to szczęście, że dzieci mieć nie chcę (nie tylko ze wzlędu na facetów), ale wiele kobiet chce potomstwa, nadaje się do bycia matkami, ale dla nich wszystkich starczy odpowiednich partnerów. Niejednokrotonie nawet czytałam różne artykuły dotyczące tego zjawiska, że kobiety dosłownie nie mają z kim mieć dzieci. Oczywiście mówię o aspekcie społecznym, nie biologicznym, bo do tego wystarczy chwila zapomnienia z przypadkowo w miarę zdrowo i atrakcyjnie wyglądającym facetem.

Gość gość
*ale dla nich wszystkich nie starczy odpowiednich partnerów.

Gość gość
Ha ha ha

Gość gość
Nawet na madki drożdżowe , anina wszelkie pomadki.

Gość gość
Nawet na madki drożdżowe , anina wszelkie pomadki.

Gość gość
Moze nie nadaja sie na matki ale jak zajda w ciaze, urodza dziecko to hormony biora gore i wtedy sa idealnymi matkami. Niestety mezczyzni tak nie maja i dalej sa beznadziejni dlatego to oni nie nadaja sie teraz na ojcow

Gość gość
Nie nadaja sie na ojcw gdyz sa zazwyczaj nieodpowiedzialni. Mieszkaja z rodzicami dlugo i sami nie dbaja o siebie a co dopiero mieliby zadbac do dziecko. Powiedzcie mi jak facet ktoremu mama pierze i gotuje mialby byc ojcem? Albo facet ktory nigdy nie pracowal i nie wie co to ciezka praca i zarabianie na zycie?

Gość gość
"Powiedzcie mi jak facet ktoremu mama pierze i gotuje mialby byc ojcem? x model wloski, sa ojcami i tyle " Równie dobrze można tak o kobiecie powiedziec. model patologiczni i sa matkami. Ale czy sie nadaja? Nie nadaja sie tak samo jak faceci z modelu wloskiego

Gość gość
W jaki sposób mieszkanie z rodzicami niby świadczy o braku odpowiedzialnośći? To co, może mam zostawić schorowaną babcię oraz matkę na wózku same bo jakaś mości królewna co eyżej sra niż mózg ma ubzdurała sobie coś? W takiej sytuacji to podziękuję za taki "materiał" na partnerkę.

Gość gość
gość dziś Tylko że mieszkanie z rodzicami to zazwyczaj nieogarniecie życiowe a nie schorowana mama :). Facet który nigdy sam nic nie zrobil a mama traktuje go jak 12 latka

Nie nadaja sie tak samo jak faceci z modelu wloskiego x chcesz powiedziec ze wloskie dzieic sa nieszczesliwe z powodu swoich ojcow? serio?

Gość gość
To zależy ja mam 21 lat pochodzę ze wsi , umiem gotować sprzątać kocham dzieci , ale to właśnie wspolczesni mężczyźni to lenie lekkoduchy i nie nadają się na mężów , to nie jest problem pl ci tylko pokolenia

wspolczesni mężczyźni to lenie lekkoduchy i nie nadają się na mężów , to nie jest problem pl ci tylko pokolenia x kiedy konkurs generalizacji? masz spore szanse

ZS, na pewno jest włoska „la caffeterià” i tam włoskie dziewczynki piszą, że Włosi nie nadają się na ojców. Ale podają inne argumenty, bo mieszkanie z rodzicami jest naturalne:)

Gość gość
Jakiej generalizacji ? Spojrz facet prawdzie w oczy , byłam z 3 i każdy miał narypane pod deklem mimo że byłi starsi ode mnie , ja mloda gowniara a bardziej myślałam o rodzinie i życiu niż oni , co teraz robią ? Chodzą do dziadowskiej pracy a co zarobią przebaluja

Spojrz facet prawdzie w oczy , byłam z 3 i każdy miał narypane pod deklem mimo że byłi starsi ode mnie x wiesz co robi po rozwodzie zona alkoholika? wiaze sie z kolejnym alkoholikiem, kumasz?

bardziej myślałam o rodzinie x i co z tego myslenia ci przyszlo? moze zwiaz sie z rownie odpowiedzialna i dojrzala kobieta?

10:10 - wyciąganie wniosku, dotyczącego połowy populacji na podstawie zachowań trzech osobników to właśnie generalizowanie.

Gość gość
Spotykalam się z wieloma facetami i żaden dosłownie żaden nie miał zadatkow na męża i ojca " koledzy imprezki vixa vixa, narabac się jak wieprz w weekend" i to dosłownie z każdej warstwy społecznej czy inteligencik czy absolwent zawodowki, ostatnio się zaczęłam oglądać za Rosjanami i ukraincami bo Polacy to wieczne dzieci i mieszkają z mamusiami która doope nawet podetrze

Gość gość
Polki by chciały być żonami i matkami ale nie ma z kim , chyba że ktoś chce mieć dwójkę dzieci urodzonych i jeszcze jedno stare wlochate związane pepowina z mamusia

„Spotykalam się z wieloma facetami i żaden dosłownie żaden nie miał zadatkow na męża i ojca” x Taka „żona pułku”?