Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspolczesne kobiety tj 20 30 parolatki nie nadaja sie na matki i zony

Polecane posty

Gość gość
Zachodnia kobieta by nie była z dziadem bez auta na utrzymaniu mamusi , na zachodzie faceci wychodzą z domu w wieku 21-22 lat

Gość gość
Znam z realiów , w iraqu (ale także w Kuwejcie ) gdzie studiowała moją turecka koleżanka , facet musi opłacić wesele mieć dom i auto żeby wogole znalezc jaka kolwiek zone (nawet brzydka ) a polaczki płaczą jak muszą zapłacić za kawę , nie dziwię się polkom że chcą wszystkich tylko nie Polaków

Gość gość
Polczki śmierdzące tak narzekają na polki a prawda jest taka że gdyby mieszkali w chinach Iraku czy Rosji to by pozdychali jako prawiki, bo by się kobiety brzydzily nawet na nich napluc, w chinach facet nie ma mieszkania ? Nie ma kobiety , w państwach arabskich facet nie ma domu ? Zapomnij o kobiecie , Rosjanin nie chce kupić ubrań i biżuterii ? Baj baj frajerska ruro, Polacy narzekają na polki a mają z nimi raj bo nie muszą całego życia poświęcić na zarobie kasy żeby się wogole ożenić

Gość gość
Jak polki nie nadają się na żony matki to Polacy się nie nadają na mężów i ojców bo nie umieją utrzymać rodziny na dobrym materialnym poziomie

Gość gość
A prawda taka, że ani dziewczynki, ani chłopcy z młodych pokoleń nie nadają się ani na żony, ani matki, ani mężów, ani ojców. Nie nadają się nawet do życia w cywilizowanym społeczeństwie. Możecie się licytować jedna przez drugiego, ale jesteście na równie dennym poziomie. Jesteście egocentryczni, słabi psychicznie i podatni na manipulacje. Nie macie celu, założeń i własnego światopoglądu, o wiedzy nie wspomnę. Zero gustu, zero dobrego smaku, zero wychowania i dobrych manier. Dziwicie się, że taplacie się w patologii, skoro nie potraficie spiąć d*py i zrobić coś ze sobą, zamiast ciągle patrzeć i obsmarowywać innych? Podpowiem Wam - ludzie na poziomie nie mają tak durnych problemów, na jakie skarżycie się w tym wątku, ponieważ oni nad sobą pracują i się rozwijają. I dzięki temu przebywają w środowisku osób sobie podobnych, którzy nie ściągają w dół. Pozdrawiam i rozumu życzę.

Gość gość
Wśród starych Polaków jest więcej tepych wsiurow i ludzi bez wiedzy , przeciętny młody Polak przyswoil 10 razy więcej wiedzy niż jego babka ,radzę się doedukowac

Gość gość
gość dziś Jakiej ''wiedzy''? Chyba propagandy. Młodzież ma wykształcenie i świadomość żadne, i można to zweryfikować na ulicy. Wychodzą z założenia, że wiedza wszechstronna nie jest im to do niczego potrzebne, a więc żyją sobie jak robactwo, monotematyczni i ograniczeni do bólu. Żal patrzeć.

Gość gość
Tak za to stare cepy mają wiedzę ogólna , nie zna ja najczęściej żadnego języka obcego , nie znaja obcych kultur , nie podróżują , mają mózgi ograniczone do polskiej mentalności , inność uważają za zagrożenie , są rasistami no oswieceni ludzie pełna gębą

Gość gość
I akurat skłonność do przyswajania propagandy to akurat ma starą generacja , wychowana w klatce komunizmu

Gość gość
gość dziś Osoba, która plecie subiektywne bzdury z podwórka swego patologicznego środowiska, a w dodatku nie potrafi prawidłowo posługiwać się polskim językiem pisanym, zabiera głos na temat, o którym pojęcie ma zawężone przez własne horyzonty poznawcze. Typowe dla Was ;) Zacznij nad sobą ostro pracować, to może uchwycisz lepszą perspektywę.

Gość gość
10:37 I akurat skłonność do przyswajania propagandy to akurat ma starą generacja , wychowana w klatce komunizmu xx Powtarzasz typowe dla ograniczonych 'wyprańców' frazesy i zarzucasz podatność na manipulację innym? :D Zabawne.

Gość gość
A ty nie grzeszysz kultura osobista za grosz więc czego się spodziewać po młodych , ale jakoś swoje kompleksy trzeba leczyć prawda ?

Gość gość
Przykład idzie z góry , skoro młodych Polaków wychowuje takie stare chamstwo to co się dziwic że plują i przeklinaja, ja jestem w średnim wieku ale widzę ze w Polsce stare baby nie ustępują młodym ani kultura ani rozumem

Gość gość
gość dziś A ty nie grzeszysz kultura osobista za grosz więc czego się spodziewać po młodych , ale jakoś swoje kompleksy trzeba leczyć prawda ? xx Nie potrafisz się pogodzić z faktami, brakuje Tobie samokrytyki i Twe niestabilne ego domaga się pomówienia rozmówcy o brak kultury, tak? To również bardzo typowe dla nieświadomych i ograniczonych. Nie pogrążaj się już. Obecnie młodzież jest chowana przez środowisko i propagandę głównie, abstrahując że w pewnym wieku ma się już swój rozum i zrzucanie winy za własne braki na rodziców jest infantylne. Nie potrafisz wziąć odpowiedzialności za własne życie i realia? Niedojrzałość psychiczna? :)

Gość gość
A skoro dzisiejsze pokolenie tak bardzo się do niczego nie nadaje to znaczy że starsze pokolenie się wogole nie nadaje na rodziców bo polegli na każdym polu przy wychowaniu , dziecko wynosi swiatopoglad z domu i nasiaka tym co rodzice sobą reprezentują , jeśli rodzina nic sobą nie reprezentuje to dzieci też nie będą

gość dziś Znam z realiów , w iraqu (ale także w Kuwejcie ) gdzie studiowała moją turecka koleżanka X Mój kolega zna takiego co byl:-)

Gość gość
Przecież to prawda stara jak świat ze kulturę się WYNOSI Z DOMU , dziwne że stare wredne babska mają młode wredne córki , a miłe fajne kobiety mają miłe fajne córki , dom wywiera największy wpływ na człowieka a jeśli ktoś tego nie rozumie to jemu brakuje elementarnej wiedzy

Gość gość
gość dziś A skoro dzisiejsze pokolenie tak bardzo się do niczego nie nadaje to znaczy że starsze pokolenie się wogole nie nadaje na rodziców bo polegli na każdym polu przy wychowaniu , dziecko wynosi swiatopoglad z domu xx Kiedyś się wynosiło z domu, obecnie system i rząd zdewastował i zdegenerował ''domy'' antyspołeczną i antyrodzinną polityką, także młodzież kształtuje propaganda, media i popkultura. Proszę Cię o uruchomienie rozumu i dokształcenie się,inaczej nasza dyskusja nie będzie miała sensu. Nie mam zamiaru odgrywać roli Twojego nauczyciela i przekazywać Tobie elementarnej wiedzy i faktów.

Gość gość
To raczej brak szacunku do rozmówcy wskazuje na ograniczony światopogląd ale co ja będę dykutowac , znam wielu fantastycznych mlodych ludzi i wielu starych grzybów , ktorych debilizm mnie aż zagina , generalizacja i wsadzanie do jednego wora to ograniczenie światopoglądowe i bardzo wąskie horyzonty

Gość gość
gość dziś Przecież to prawda stara jak świat ze kulturę się WYNOSI Z DOMU , dziwne że stare wredne babska mają młode wredne córki , a miłe fajne kobiety mają miłe fajne córki , dom wywiera największy wpływ na człowieka x To, że powtarzasz prawdę zeszłej epoki nie oznacza, że ma ona odniesienie do realiów. Poza tym, nie zgadzam się z Twoją generalizacją i stereotypem, oczywiście na podstawie swoich obserwacji i doświadczeń w pracy z ludźmi wysnuwam odmienne wnioski.

Gość gość
Kiedyś popkultura i propaganda też prala ludziom mózgi , kobiety chciały być marelin monroe, czy pola raksa, ludzie zawsze byli tacy sami a gadanie głupot że kiedyś to było inaczej ..hahahaha no błagam

Gość gość
gość dziś To raczej brak szacunku do rozmówcy wskazuje na ograniczony światopogląd x Szacunek jest czymś, na co się albo czuje, albo nie. Nie przydziela się go świadomie. Także na mój szacunek pracujesz osobiście, jak widać, niekoniecznie efektywnie. Możesz liczyć wyłącznie na moją kulturę osobistą, którą - w przeciwieństwie do Ciebie - zachowuję. Przedstawiam Tobie fakty, natomiast Ty rzucasz inwektywami i stosujesz przytyki osobiste. Kultura dyskusji się kłania. Na koniec, niestety nie stanowisz dla mnie partnera w dyskusji, dlatego naszą rozmowę uważam za zakończoną :) Popracuj nad sobą i dokształć się, na przyszłość może pokażesz odpowiednio godny poziom.

Gość gość
Tylko formy propagandy się zmieniaja a nie ludzie , skoro kiedys nie było propagandy to skad kobiety ubrane tak samo ? Umalowane tak samo ? Te same fryzury ? Kiedyś ludzie też byli masowym bydłem to się nie zmieniło nigdy a takie marzenia "kiedyś to było " kojarzy mi się że Starymi piernikami którzy już nic nie pamiętają

Gość gość
A ty mnie tylko utwierdzasz w przekonaniu ze stare pokolenie nie różni się niczym od młodego , zajadle ironicznie , wredne , głuche na nowe formy myślenia "ważne co myślę ja i koniec "

Gość gość
11:05 Mnie zaś Twoje opinie przywodzą na myśl tych, którzy nie mieli szczęścia żyć w ówczesnych czasach, przeto nie mają porównania i wydają sądy na podstawie tego, co propaganda wmawia ;) Moda funkcjonowała od wieków, natomiast przypominam, że rozmawiamy o wychowaniu i tym, co ''wynosi się z domu''.

Gość gość
gość dziś głuche na nowe formy myślenia xx Chyba bezmyślności ;)

„Mój kolega zna takiego co byl” x To ja jestem tym kolegą i dokładnie to przyjaciel mojego znajomego był tam:)

Gość gość
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia , starsze pokolenie zawsze ma się za lepsze , tak samo jak pokolenie wojennych Polaków może powiedzieć że twoje pokolenie to nieroby i madrale bo kiedyś kobiety do dnia porodu pracowały na polu a dziś paniusie w szpitalach rodzą , albo zamiast nagotowac mężowi 3 dyniowy obiad siedzą na forum i paplaja

Gość gość
gość dziś Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia xx Właśnie o tym Tobie wspomniałem wcześniej :) Najwyraźniej mam szerszą perspektywę od Ciebie. Resztę wypowiedzi pozostawię bez komentarza, poniżej pewnego poziomu się nie schodzi. Pozdrawiam.