Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wizjonerka

Ale ten Srynik ma specyficzne poczucie humoru :D

Polecane posty

jakie forum tacy ludzie jacy ludzie taka uprzejmość, jak bóg kubie tak kuba bogu :D🖐️.

wiesz co, jak czytam tych ludzi co inni pisali to mam łeb zryty . w życiu nie czytałem takiej patologii 🖐️.

ty nic ale tutaj na forum panuje taki klimat :P. już się przyzwyczaiłem, ze ludzie nie są dla siebie zbyt uprzejmi...

ubliżasz mi tym, ze porównujesz mnie do tych gości, którzy piszą o mnie tę patologię :D

mysle, ze najlepiej będzie jak nie będziesz się sugerowała tym co piszą goście i tym co ja piszę, bo tutaj już legendy piszą na mój temat, prawda jest po każdej stronie, chociaż wiekszosc tego co piszą goście to przesada, np. nigdy nikogo nie dusiłem, ale zaraz przyjdzie ktoś i będzie mi wmawiał jeszcze, że wczoraj o 2 w nocy nie leżałem w łózku pisząc na kafe tylko gwałciłem psa 🖐️:O

chciałem napisać, żebyś sobie zrobiła swoją prawdę i niezbyt poważnie brała do siebie to co tutaj piszą xD. Ja zazwyczaj nie kłamię xD.

Gość gość
srynik dlaczego dusisz matke odpowiedz

Gość gość
Srynik dziś Ja zazwyczaj nie kłamię xD. -x- :) napisał to notoryczny mitoman.

koleś, to że masz swoją prawdę to nie mój problem, nie nazywaj mitomanami ludzi których nie znasz 🖐️.

Gość sadistica
Srynik mieszka teraz u matki w Warwick, w Polsce do 19 roku życia przebywał w zakładzie zamkniętym i grał w gry całymi dniami. Często rzuca się na swoją matkę Justynę, wyzywa ją, parę razy prawie ją udusił, współlokator ją ratował. Nie wiem z czego tu się śmiać. x x x A ty się jeszcze z niej śmiałeś, że wyglądała jak zdziwiona dmuchana ryba, pamiętam dokładnie co pisałeś x x x hahahaha:D

a ja pamiętam, że wtedy gdy dusiłem matkę to naprawdę leciałem do Włoch na wakacje :)

Gość gość
Filip dlaczego dusisz matkę?

Gość kotarbuś
kiedyś się żalił, że stara każe mu wychodzić z domu jak przychodzi z jej gachem:)