Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wizjonerka

Ale ten Srynik ma specyficzne poczucie humoru :D

Polecane posty

Krótko tu jestem, ale miałam okazję tu przeczytać parę opowieści z jego życia. Urzekła mnie opowieść o cebuli w skarpetce, a przed chwilą napisał, że zrobił ognisko pod zakryciem :D a nad ogniskiem robił brzuszki :) dobrze, że się nie skopcił :D

no fajnie było, na takim specjalnym krześle robiłem, czulem się jak zolnierz który na wojne idzie :classic_cool:.

Gość gość
On jest chory psychicznie. Nazywa się Filip Matuszczak, ma urojenia, mieszka teraz u matki w Warwick, w Polsce do 19 roku życia przebywał w zakładzie zamkniętym i grał w gry całymi dniami. Często rzuca się na swoją matkę Justynę, wyzywa ją, parę razy prawie ją udusił, współlokator ją ratował. Nie wiem z czego tu się śmiać.

Gość gość
Czy to ty Karolina??

gość dziś On jest chory psychicznie. Nazywa się Filip Matuszczak, ma urojenia, mieszka teraz u matki w Warwick, w Polsce do 19 roku życia przebywał w zakładzie zamkniętym i grał w gry całymi dniami. Często rzuca się na swoją matkę Justynę, wyzywa ją, parę razy prawie ją udusił, współlokator ją ratował. Nie wiem z czego tu się śmiać. x śmieszne to :P

Gość gość
On nie jest Filip Matuszczak. To jest ktoś inny.

Gość gość
srynik jest taki naiwniak, że on uwierzy w to że jesteś tu nowa, a ty wierzysz w to co on nawija. Może nawet zawrócisz mu w głowie i przestanie piedolić 24/7 o Anulce szpulce i jego wymyślonym życiu w Anglii

i co ja mam pisać, jak żyję w anglii od 4 lat, a tutaj mi ktoś zarzuca że sobie to uroiłem? :D no co? XD

Gość gość
To jest sama prawda w tym poście że mieszkasz u matki w Warwick, wszystko się zgadza, może nie robiłeś matce agresywnych awantur?

to najpierw nie żyje w anglii a teraz mieszkam w warwick u matki? a za chwile co napiszesz?? Że jestem kobietą?? XD

Gość gość
Idioto, to ktoś inny pisał o tym, że nie żyjesz w Anglii. Gadaj jakie awantury matce urządzasz

Gość gość
Pisałeś jak twoja matka Justyna dostała od ciebie w twarz, a innym razem tak ją dusiłeś, że ledo współlokator cię odciągnął, a ona już fioletowa na twarzy prawie straciła przytomność

Gość gość
Weż nie bredź,4 lata w Anglii. Chwalisz się tyloma koncertami, wyjściami do pubów i lokali, piszesz o tym na bieżąco ale nigdy na dowód nie potrafiłeś wrzucić ani jednego zdjecia, ale jak jesteś u babci w polsce to ładujesz tu fotek od groma. Twoja Anglia to wymysł w twojej głowie. Tym bardziej że jesteś bezrobotny bez kasy i nawet dnia byś tam nie przeżył, a ty piedolisz o 4 latach, kto cię tam utrzymuje?

Gość gość
Srynik mieszka teraz u matki w Warwick, w Polsce do 19 roku życia przebywał w zakładzie zamkniętym i grał w gry całymi dniami. Często rzuca się na swoją matkę Justynę, wyzywa ją, parę razy prawie ją udusił, współlokator ją ratował. Nie wiem z czego tu się śmiać.

Gość gość
A ty się jeszcze z niej śmiałeś, że wyglądała jak zdziwiona dmuchana ryba, pamiętam dokładnie co pisałeś

no to w końcu jestem w tej anglii czy nie, bo najpierw piszecie ze jestem za chwile ze nie jestem a za chwile ze mieszkam z babcią za chwile kto mnie w anglii utrzymuje, ja naprawdę nie wiem co mam pisać :classic_cool:.

Gość gość
Matka go tam utrzymuje, on raz na parę miesięcy pójdzie do fabryki robić na jakiś debilny dezodorant Dior czy komputer

a może to nie justyne dusiłem tylko anulke??? :D🖐️.

Nieważne :( Chociaż to nie musi być prawda, przecież na mój temat też już zaczęli co niektórzy tu wymyślać głupoty. Śmieszą mnie posty a nie jego życie, zwłaszcza że nic o nim nie wiem, rozumiesz różnicę?

hmm matka mnie utrzymuje czy babcia?? bo w końcu jestem niedoinformowany na bieżąco co się u mnie dzieje XD??

Gość gość
Babcia cię utrzymuje jak raz a pół roku do niej latasz do Polski, a w UK matka, którą dusiłeś

aha :P. a kiedy ją dusiłem, po co i dlaczego? :D🖐️

Gość gość
Pamiętam też jak uciekłeś z domu i matka ze swoim fagasem cię szukali w Anglii

gość dziś Pamiętam też jak uciekłeś z domu i matka ze swoim fagasem cię szukali w Anglii x kto mnie szukał? XDD A co łaziłeś cały czas za mną, ze pamiętasz? :D:D

Gość gość
Moon skad ty tyle wiesz? :P

Gość gość
Wszystko opisałeś na Kafe ale jak widać pamiętasz sytuację tak samo jak z w Sainsbury's jakiś koleś ci polecił pasztet wegański, potem gadaliście jeszcze na ulicy i cię wkurzył, a ty mu wywaliłeś puszkę kukurydzy na głowę, czubie, pamiętam to

Gość gość
Dusiłeś ją bo miałeś atak furii

gość dziś Wszystko opisałeś na Kafe ale jak widać pamiętasz sytuację tak samo jak z w Sainsbury's jakiś koleś ci polecił pasztet wegański, potem gadaliście jeszcze na ulicy i cię wkurzył, a ty mu wywaliłeś puszkę kukurydzy na głowę, czubie, pamiętam to x widziałeś to?? byłeś wtedy obok tej całej sytuacji?? :D🖐️.