Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co preferują faceci?

Polecane posty

Gość gość

Przykładowo: Jest kobieta która ma 160cm wzrost i jest idealnej wagi-50kg czy przy 160cm 70kg? Dlaczego większość woli te szczuplejsze?

Gość gość
Bo ładniej wyglądają. To oczywiste.

No właśnie, dlaczego mężczyznom przeszkadza, (ładnym, młodym, o innych nie pytam)jak kobieta ma trochę za dużo ciała?😭

Gość gość
Ja generalnie nie lubię szczupłych dziewczyn nie jestem się wstanie podniecić i nie pociągają a jak taka nawet biustu nie mam to nawet nie będę z nią gadał , kobieta jak dla mnie musi być puszysta żeby mieć za co złapać i mieć czym oddychać takie piersi z D i jestem zadowolony ,

Gość gość
Faceci to tylko potrafią PROFANOWAĆ. a nie preferować

Gość gość
Puszysta tzn? kształty jak Belluci czy Kardashian czy grubsza?

Gość gość
Ja to jeszcze w latach szkolnych miałem jakieś swoje preferencje co do ścisłości wyglądu. Teraz im starszy, to mniej zwracam na pewne rzeczy uwagę, a o dziwo im starszy, tym większe branie mam u kobiet i zdarza się ze to kobiety mnie podrywają a nie odwrotnie. I to w bardzo różnym wieku, od nastoletnich małolatek, po MILFy przed 50-ką. Mam 35 lat jakby co. A co mnie odpycha w wyglądzie kobiety, napewno zaniedbanie, potem brzydkie stopy i jak ma wielki obwisły brzuch. Co do twarzy nie jestem jakoś wybredny, często nieciekawą buzie rekompensuje ponętna, zadbana figura, albo ognisty, zboczony temperament.